BenQ W1080ST
Videoproiectoare

BenQ lanseaza W1080ST primul proiector Home Cinema FullHD din lume care reda imagini 3D de la distanta mica

BenQ W1080ST

BenQ lanseaza in Romania proiectorul W1080ST fiind primul proiector Home Cinema cu rezolutie full HD care reda imagini in format 3D de la distanta scurta.

Proiectorul devine propriul cinematograf pentru pasionatii de filme in orice tip de camera, datorita rezolutiei Full HD si a proiectiei de la distanta scurta.

Utilizatorii se pot bucura de imagini de cea mai buna calitate, certificate ISFccc, cu o rata de contrast 10000:1 si luminozitatea de 2000ANSI lumeni.

Proiectorul BenQ W1080ST poate reda imagini cu o diagonala de 165 cm de la o distanta de doar 1 metru (fata de distanta de 3 m a unui proiector normal), utilizatorii putand astfel sa se bucure si de jocuri video, fara ca umbra lor sa apara pe ecran.

Calitatea imaginii 3D a fost imbunatatita cu ajutorul tehnologiei Triple Flash care creste numarul de imagini afisate de la 48 de cadre pe secunda la 144 cadre pe secunda.

Aceasta carecteristica ofera imagini 3D mult mai profunde si mai realiste, fara ca ochii sa oboseasca. Proiectorul reda imagini 3D in format Picture in Picture si Picture by Picture din mai multe tipuri de surse, fie Blu-Ray, 3D TV, console sau NVIDIA 3DTV PC, toate in Full HD 1080p. Acesta poate fi pozitionat cu usurinta in orice tip de camera, iar imaginile sunt mai usor de ajustat datorita tehnologiei Lens Shift.

Proiectorul BenQ W1080ST incorporeaza difuzoare de 10W astfel incat sa nu fie nevoie de un sistem de sunet atasat. Totodata, noul model dispune de tehnologia SmartEco, ce asigura un consum de energie redus cu pana la 70% si o durata de viata a lampii de 6.000 de ore, adica 5,5ani de proiectii zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe saptamana, 52 de saptamani pe an. Modul SmartEco ajusteaza automat puterea lampii in functie de continutul imaginii proiectate, pentru maximizarea economiei de energie si in acelasi timp ofera cel mai bun balans de contrast si luminozitate folosind minimum de energie necesara.

In modul Eco Blank, utilizatorii pot „inchide” imaginea atunci cand proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie la doar 30%. Daca proiectorul nu detecteaza o sursa de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intra automat in Modul Eco Blank, eliminand consumul inutil de energie si prelungind astfel viata lampii.

Noul proiector BenQ W1080ST este disponibil pe piata din Romania incepand de azi prin partenerii oficiali BenQ din Romania, la un pret recomandat de 5299 lei.