Stiri

Samsung anunta parteneriatul cu Seenow

Samsung a anuntat astazi extinderea parteneriatului cu Direct One pentru platforma Seenow prin care posesorii modelelor de SMART TV de la Samsung se vor putea bucura, in exclusivitate, de evenimente transmise live si de continut variat, de la piese de teatru la concerte.

Evenimentele transmise in direct vor debuta pe 20 iunie cu un concert – Tapinarii si vor continua cu piesa de teatru Cupluri (22 iunie) ,cu spectacolul de improvizatie Comedy Show (23 iunie) si cu piesa de teatru Bullets over Lipscani (28 iunie). Totodata, alaturi de continutul live, fiecare posesor nou de Smart TV va avea la dispozitie un voucher in valoare de 10 euro pe care sa il utilizeze pe platforma Seenow.

„Prin intermediul acestui proiect vom putea oferi utilizatorilor mai multe optiuni de divertisment de calitate, care poate fi urmarit in confortul propriei locuintei la o calitate exceptionala,” a declarat Victor Armaselu, Head of AV Division. „Acest parteneriat deschide un nou orizont pentru conceptul de TV-on-demand, concept care va reprezenta viitorul pentru generatiile urmatoare de televizoare inteligente.”

Extinderea parteneriatului cu Seenow este un nou pas important pe care Samsung il face pentru a raspunde dorintelor utilizatorilor romani de Smart TV-uri. Conform unui studiu realizat in luna aprilie a anului curent, aproximativ 40% dintre respondentii care nu au inca Smart TV au declarat ca doresc sa faca o astfel de achizitie si ca sunt interesati de aplicatiile si de facilitatile pe care aceste produse le ofera. In plus, studiul a relevat ca 66,69% dintre respondenti sunt interesati sa foloseasca Smart TV-ul in principal pentru a naviga pentru video on demand, conform declaratiilor lor.
Acesta initiativa are rolul de a le oferi posesorilor de Smart TV-uri content relevant, adaptat schimbarilor de consum de media influentate de Internet.

„Seenow, serviciul de Live TV si Video on Demand cu cea mai mare diversitate de continut, isi extinde oferta introducand o noua categorie, cea a show-urilor live, atat de populare in cluburile bucurestene si in marile orase din tara. Incepand din aceasta saptamana, prima suita de spectacole va fi disponibila live si ulterior inregistrata, in sectiunea Freezone din aplicatia Seenow de pe Samsung Smart TV. Suntem deosebit de incantati ca in acest fel facem conexiunea intre Seenow si spectacolele de divertisment locale atat de dragi publicului nostru tinta”a declarat Catalin Clemente, Director Marketing si Vanzari Seenow.