Retelistica

TP-LINK lanseaza switch-ul TL-SG1008PE ce asigura un consum redus de energie

TL-SG1008PE

TP-LINK, producator de echipamente de netwoking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza switch-ul gigabit PoE+ cu 8 porturi 10/100/1000Mbps TL-SG1008PE, adresat utilizatorilor casnici, birourilor mici si intreprinderilor mici si mijlocii. Switch-ul permite astfel extinderea retelei de Internet, de acasa sau de la birou, in spatii fara prize si cabluri electrice, asigurand transferul de energie si de date pe acelasi cablu Ethernet.

Modelul TL-SG1008PE este echipat cu 8 porturi PoE+ ce permite furnizarea a pana a la 30W pe fiecare port pentru alimentarea dispozitivelor compatibile cu standardul IEEE 802.3at, fie ele dispozitive access point, camere IP sau telefoane IP. Consumul total suportat este de pana la 124 W, iar cu ajutorul functiei de prioritate, dispozitivul este protejat impotriva supraincaracarii, in situatia in care consumul pe cele 8 porturi depaseste 120W. Toodata, switch-ul asigura un consum energetic redus cu pana la 75% datorita tehnologiei inovative de eficienta energetica incorporate.

„Switch-ul TL-SG1008PE poate fi utilizat imediat ce a fost scos din cutie si are un consum redus de energie fiind foarte potrivit pentru utilizarea in companiile mici. Acesta este doar primul echipament dintr-o serie de noi produse destinate clientilor SoHo si IMM-uri, pe care TP-LINK le va lansa pentru clientii sai din Romania si din regiune in perioada urmatoare”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager, TP-LINK Romania.

Switch-ul are design plug and play fiind usor de instalat si utilizat chiar de catrei cei mai putin experimentati utilizatori, nefiind necesara configurarea acestuia. Dispozitivul este montabil in rack sau poate fi asezat pe birou.

TL-SF1008PE dispune de 8000 inregistrari in tabela de adrese MAC cu auto-learning si auto-aging. Produsul va fi disponibil in Romania incepand din trimestrul 3.