Retelistica

CES 2017: TP-Link lanseaza Deco – prima linie de sisteme Wi-Fi

re650 deco

TP-Link a lansat la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru intreaga locuinta, pentru conexiuni la Internet mai rapide si stabile, indiferent de numarul de dispozitive conectate.

deco m5

Cele doua dispozitive din seria Deco sunt:

• Routerul Deco M5 care foloseste cea mai noua tehnologie mesh Wi-Fi pentru conectivitate optima in fiecare incapere a locuintei.

• Routerul Deco M5 Plus cu powerline incorporat este cea mai avansata versiune de router datorita tehnologie powerline incoporate. Acesta este primul sistem Wi-Fi Whole-Home ce include atat capabilitati Wi-Fi cat si powerline intr-un dispozitiv de mici dimensiuni, furnizand conexiuni puternice pentru dispozitivele wireless din intreaga locuinta.

“Pe masura ce cresc cerintele utilizatorilor, furnizorii de tehnologie si OEM (Original Equipment Manufacturer) trebuie sa coloboreze pentru a pentru a raspunde mai bine provocarilor de gestionare a performantei retelei. TP-Link Deco dispune de cea mai avansata solutie Wi-Fi de la Qualcomm pentru a asigura clientilor conexiuni foarte bune”, a declarat Gopi Sirineni, vicepresedinte senior, management de produs in cadrul Qualcomm Technologies, Inc.

ac2300

Pe langa seria TP-Link Deco si intreaga gama de accesorii pentru locuinte, TP-Link prezinta routerul Gigabit Wireless MU-MIMO AC2300 si dispozitivul range extender cu MU-MIMO RE650.

• Routerul Wireless Gigabit cu MU-MIMO AC2300 suporta vizionarea de filme in format 4K concomitent cu sesiuni de gaming datorita celei de-a doua generatii a tehnologiei Wi-Fi IEEE 802.11ac care permite routerului sa comunice cu mai multe dispozitive in acelasi timp si sa optimizeze conexiunea pentru fiecare dintre ele. In plus, permite prioritizarea jocurilor si a filmelor sau alocarea unor benzi pentru dispozitivele cele mai utilizate.

ac2600 re650

• Range extender-ul Wi-Fi AC2600 RE650 extinde semnalul Wi-Fi in intreaga locuinta, eliminand zonele moarte si caderile de semnal. RE650 este compatibil cu orice router Wi-Fi, access point sau router modem pentru a extinde acoperirea Wi-Fi si performanta dispozitivelor din orice colt al casei.

“Bazandu-ne pe experienta de 20 de ani in domeniul retelisticii, continuam sa inovam si sa introducem o gama noua de produse smart home si de retelistica, multe dintre ele expuse la CES. Obiectivul nostru cel mai important este acela de a furniza solutii de retea pentru intreaga locuinta care functioneaza optim in orice camera si dispozitive pentru locuinte inteligente”, a declarat Lewis Wu, vicepresedinte executiv TP-Link SUA.

neffos x1

TP-Link va expune si cea mai noua serie de smartphone-uri Neffos, X1, cu cele doua modele X1 si X1 Max, lansate in toamna anului trecut. Cele doua smartphone-uri imbina designul premium cu performanta pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare.