Stiri,  Tablete,  Telefoane Mobile

Allview a lansat doua noi device-uri Quad Core: P6 Quad si Alldro 3 Speed Quad

Eveniment lansare

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad, doua device-uri ce au integrate procesoare Quad Core.

„Allview este mereu in pas cu evolutia tehnologica lansand permanent produse adaptate cerintelor pietei actuale si tendintelor momentului. Credem ca Romania merita performanta de ultima ora, calitate si accesibilitate. Tableta Alldro 3 Speed Quad si smartphone-ul P6 Quad reprezinta in acest moment varfuri de gama, acestea oferind o experienta placuta utilizatorilor, performante uimitoare si un raspuns instantaneu la comenzi.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Cele doua produse sub marca Allview aduc romanilor cateva dintre cele mai avansate tehnologii folosite in industrie si reconfirma pozitia de lider national in domeniul tabletelor si telefoanelor Dual-SIM (conform volumului de vanzari).

Alldro 3 Speed Quad

Esenta tabletei Alldro 3 Speed Quad o reprezinta puternicul procesor Quad Core si display-ul IPS de 9,7 inch cu rezolutie Ultra HD, respectiv 2048×1536 px. Acesta afiseaza imagini la o calitate superioara, confera claritate si acuratete imaginilor si filmelor redate, iar tehnologia IPS ofera un unghi de vizualizare sporit. Fisierele multimedia pot fi stocate in memoria flash de 16 GB, ce poate fi extinsa printr-un card MicroSD de pana la 32 GB si pot fi trimise catre alte dispozitive utilizand functia Bluetooth integrata. Datorita tehnologiei mentionata anterior, tableta se poate conecta la boxele S-Tube si S-Bass pentru a intregi experienta multimedia.

Prin cele 4 nuclee de care dispune, procesorul Quad Core atinge un nou nivel de performanta, iar in combinatie cu procesorul grafic cu 8 nuclee si memoria RAM de 2 GB ofera suportul necesar pentru rularea fluenta a celor mai pretentioase jocuri 3D si aplicatii. Toate acestea sunt sustinute de o baterie generoasa de 8000 mAh.

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, pentru o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Este dotat cu un capac de aluminiu care asigura o rigiditate sporita si o eleganta aparte.

Tableta are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer, care ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint si beneficiază de securitatea oferită de Bitdefender. Varianta preinstalata este cea Premium, valabilă 90 zile, cu optiune de prelungire.

P6 Quad

Smartphone-ul P6 Quad este rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Procesorul Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz integrat in noul device sporeste performantele produsului, asigura viteza rapida de procesare si ofera noi caracteristici precum filmarea la rezolutie Full HD si o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.

Device-ul Dual SIM este dotat cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Design-ul slim de 8,6 mm, formele elegante si calitatea materialelor utilizate, fac din P6 Quad un gadget incantator.

Datorita procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Tableta Alldro 3 Speed Quad poate fi achizitionata din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei, iar smartphone-ul P6 Quad la pretul de 1499 lei. Mai multe informatii despre noile produse puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.