evotab fun
Noutati

Evolio a lansat comercial Evotab Fun, tableta PC de 7 inch cu GPS

evotab fun

Evolio a lansat astazi, in cadrul unui eveniment, noua tableta PC de 7 inch, Evotab Fun, cea mai plata tableta de 7” disponibila in Romania. Noua tableta se prezinta sub forma unui nou concept – Travel& Fun – combinand functii multimedia cu capabilitati de utilizare practica in calatorii, inclusiv cea de navigare GPS.

Eleganta, usoara, subtire si cu o garantie de 5 ani, Evotab Fun este primul companion complet pentru calatorii, serviciu si acasa.

evotab fun

Receptorul GPS HighVision HV5820 inclus face posibila folosirea tabletei PC Evotab Fun pe post de GPS, chiar si atunci cand nu ai acces la internet. Evotab Fun are inclus in pachetul de baza un Car-Kit complet: suport parbriz, incarcator masina, cablu de date Mini USB- USB.

Tableta PC Evotab Fun este echipata cu unul din cele mai rapide procesore grafice existent in acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali 400 MHz Quad Core. Procesorul grafic permite vizualizarea filmelor HD, cu un consum mai mic de energie, autonomia tabletei ajungand pana la 7 ore de folosire continua, 5 ore de utilizare intensiva cu GPS si Wi-Fi active.

Transmitatorul FM incorporat intregeste experienta multimedia a utilizatorului permitand redarea fisierelor audio (filme, muzica etc) direct de pe tableta PC prin intermediul statiei audio, pentru momentele cand te aflii in masina sau acasa.

Conectica tabletei PC: HDMI, mini USB 2.0, Wi-Fi, adaptor USB se inscrie in nota generala a tabletelor Evolio.

Din punct de vedere continut, tableta PC vine preinstalata, in premiera in piata, cu aplicatia Evobook – aplicatie prin care poti achizitiona si citi carti electronice (ebook) in limba romana.