HTC One S
Noutati

HTC ONE S, DECLARAT TELEFONUL EUROPEAN SOCIAL MEDIA PENTRU 2012 – 2013’ IN CADRUL PREMIILOR EISA

HTC One S

HTC castiga pentru a doua oara consecutiv pentru integrarea cu social media

BUCURESTI – 16 August, 2012: HTC Corporation, producator global de smartphone-uri, anunta ca terminalul HTC One S a fost numit “European Social Media Phone of 2012-2013” de catre European Imaging and Sound Association (EISA). Este a doua oara cand un produs HTC primeste acest titlu, dupa ce, anul trecut, a castigat aceeasi categorie cu modelul HTC Cha Cha.

Florian Seiche, presedintele HTC EMEA, a declarat: “Pentru noi, la HTC, scopul principal este acela de a facilita consumatorului cea mai personala experienta cu un telefon mobil – iar capacitatea de a conecta utilizatorii si de a le da posibilitatea sa-si impartaseasca momentele importante in orice mediu social, direct de pe smartphone, repede si cat mai simplu, este un asepct de care utilizatorii vor sa se bucure in fiecare zi. Suntem incantati ca am fost onorati cu acest premiu pentru a doua oara si dorim sa multumim atat EISA, cat si utilizatorilor pentru sprijinul constant acordat HTC.”

O asociatie unica formata din 50 de reviste de specialitate din 19 tari, EISA este cel mai cunoscut grup multimedia de reviste din lume. In fiecare an, redactorii-sef ai fiecaruia dintre membrii EISA se intalnesc pentru a decide care dintre produsele analizate in publicatiile lor, in timpul anului, merita sa primeasca un premiu EISA.

“European Social Media Phone 2012-2013” recunoaste ingeniozitatea integrarii social media, a networkingului, dar si capacitatea terminalului mobil de a se conecta usor la mai multe retele de socializare, simplificarea impartasirii de continut cu prietenii si interactiunea in mediile sociale.