Huawei Ascend P1 S
Noutati

Huawei lanseaza cel mai subtire smartphone dual-core din lume

Huawei Ascend P1 S

Huawei dezvaluie la CES 2012 cel mai subtire smartphone din lume echipat cu procesor dual-core. Huawei Ascend P1 S are o grosime de numai 6,9mm si vine echipat cu un touchscreen de 4,3-inch mega super AMOLED cu rezolutia de 960 x 540 fabricat din sticla Corning Gorilla. Ascend P1 S este, de asemenea, cel mai rapid si mai compact smartphone din clasa sa, beneficiind de performantele procesorului Cortext-A9 1,5GHz si ale sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

“Suntem bucurosi sa anuntam intrarea intr-o noua era a tehnologiilor smartphone in care consumatorii se pot astepta sa gaseaca pe piata telefoane foarte subtiri fara compromisuri legate de viteza de operare, putere sau functionalitate”, spune Richard Yu, Chairman Huawei Device. “Modelul Ascend P1 S demonstreaza preocuparea noastra constanta pentru inovare in domeniul echipamentelor mobile de inalta calitate care incorporeaza ultimele tehnologii hardware si software”, adauga oficialul.

Huawei a prezentat tot la CES 2012 si modelul de smartphone Ascend P1 parte din aceeasi serie de telefoane, care beneficiaza de aceleasi functionalitati dar are o grosime de 7,69mm. Remarcabile prin eleganta si viteza de operare, modelele Ascend P1/P1 S functioneaza cu Android 4.0 si vin preinstalate cu interfata personalizata Huawei. Cu ecran touchscreen mega super AMOLED de 4,3 inch, rezolutie de 960 x 540, Corning Gorilla glass si baterie 1670mAh, seria Huawei Ascend P1/P1 S ofera cea mai buna experienta de utilizare multitasking din clasa sa, modelele fiind deosebit de eficiente la video replay si jocuri.

Seria Huawei Ascend P1/P1 S are un aspect foarte subtire si ingust, de numai 64,8mm, prezinta contururi elegante si un design general foarte stilat. Partea din spate a carcasei PPVD distribuie in mod egal caldura si ofera totodata telefonului un aspect tridimensional robust, metalic, dar cu textura delicata. Ascend P1/P1 S sunt disponibile in culorile negru metalic si alb ceramic si roz pal, care se potrivesc oricarui stil personal.

Modelele Ascend P1/P1 S vin totodata echipate cu o impresionanta camera foto BSI de 8-megapixeli pozitionata pe spatele telefonului si o camera HD de 1,3-megapixeli pozitionata in fata, un flash dual LED si functia de optimizare a efectelor HDR. Ascend P1/P1 S permite posesorilor sa surprinda secvente speciale din viata de zi cu zi in imagini clare, cu detalii fine si luminoase chiar daca fotografiile sunt realizate la lumina scazuta. De asemenea, ambele telefoane sunt capabile sa inregistreze video la 1080p imagini ce pot fi vizualizate imediat pe ecranul de 4.3-inch mega super AMOLED. Conectivitatea 3G de viteza mare, WiFi si Bluetooth si toate celelalte functii de social media incorporate permit utilizatorilor sa impartaseasca imediat fotografiile si clipurile video cu prietenii sau familia, via Twitter si Facebook.

Modelele Huawei Ascend P1/P1 S vor fi disponibile in Europa, Asia-Pacific, America de Nord, Australia, Orientul Mijlociu si China din aprilie 2012.