Noutati

Huawei Vision – combinatia perfecta intre tehnologie si stil, este acum disponibil la COSMOTE si Germanos

Un nou smartphone intra in portofoliul COSMOTE si Germanos, incepand din aceasta saptamana. Huawei Vision va deveni alegerea perfecta pentru cei interesati sa combine tehnologia de ultima ora si stilul, accesand in acelasi timp o interfata mobila 3D.

Cantarind numai 121 grame, smartphone-ul Huawei Vision functioneaza cu Android 2.3 Gingerbread, are o memorie interna de 1GB si un procesor Snapdragon de 1Ghz. Ecranul senzitiv de 3,7 inci are interfata multitouch capacitiva, cu 480 x 800 pixeli si ecran de protectie din sticla minerala, in timp ce designul ultra slim, de 9,9 mm, desavarseste aspectul carcasei din aluminiu unibody.

Ecranele de aplicatii sunt acum mai usor de organizat si accesat, prin interfata mobila 3D inclusa, care permite navigarea intre ecrane, oferind o experienta intuitiva si placuta. Experienta 3D este, de asemenea, accesibila tuturor fanilor pasionati de entertainment video, datorita jocurilor online 3D preinstalate, cum ar fi „Order & Chaos Online” sau cele consacrate – „Angry Birds” si „Asphalt 6: Adrenaline”.

Orice moment special poate fi fotografiat si apoi impartasit cu ajutorul camerei de 5MP, cu blit cu LED si autofocus, care suporta filmari HD la 720p.

Huawei Vision este disponibil in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos, la 49 lei cu abonamentul COSMOTE Smart L. Pentru 28,52 euro pe luna (TVA inclus), Smart L include 200 minute nationale/internationale in zona 1, 1500 minute in retea, 1000 SMS-uri in retea, 1000 minute catre destinatii fixe Romtelecom, 200 MMS-uri in retea si 1GB trafic de date. Terminalul este, de asemenea, disponibil si fara abonament, pentru 899 lei (TVA inclus).