Samsung Galaxy SIII
Noutati

Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil la preturi de la 699 RON cu abonament, in toate magazinele COSMOTE Romania si Germanos

Samsung Galaxy SIII

Incepand cu 1 iunie, noul Samsung i9300 Galaxy S III va fi disponibil in toate magazinele COSMOTE Romania si Germanos, la preturi incepand cu 699 lei (TVA inclus) impreuna cu planul tarifar SMART XXL pe doi ani, special creat pentru a indeplini toate nevoile de comunicare ale clientilor.

Astfel, COSMOTE Romania vine cu cea mai atractiva oferta pentru noul smartphone, combinand preturile foarte avantajoase cu portofoliul de planuri tarifare dedicate, cu scopul de a raspunde tuturor nevoilor de comunicare ale clientilor, de la comunicarea prin voce, prin mesaje scrise si acces la e-mail pana la navigare pe internet, aplicatii de social media si multe altele.

„In spiritul dorintei noastre de a transforma COSMOTE in alegerea numarul 1 cand doresc sa isi achizitioneze un smartphone, punem la dispozitia clientilor nostri o oferta de nerefuzat. Cea mai noua generatie de telefoane mobile poate fi achizitionata impreuna cu planuri tarifare care ofera o experienta completa de utilizare”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE Romania

Samsung i9300 Galaxy S III este un dispozitiv premium cu un design simplu si elegant, usor de manevrat de orice persoana, care ofera o experienta ergonomica si confortabila pentru o utilizare indelungata. De asemenea, terminalul dispune de o putere de procesare maximizata si de o performanta unitara. Terminalul are un ecran tactil de 4,8 inci Super AMOLED HD pentru o experienta vizuala uimitoare si o camera foto de 8MP ce ofera imagini deosebite fie ca este vorba de poze sau filmare HD, si care surprinde prin capacitatea de a face poze in serii de 8, din care poate fi aleasa poza preferata.

Smartphone-ul este disponibil in doua culori, albastru metalic si alb ceramic, are o memorie interna de 16GB si poate fi achizitionat fara abonament in magazinele COSMOTE Romania si Germanos la pretul de 2.689 lei (TVA inclus).

In plus, cu planul tarifar COSMOTE SMART XXL, clientii vor putea sa se bucure de toate aceste caracteristici deosebite ale telefonului, beneficiind de 500 minute nationale/internationale, 3.000 minute in retea si 3.000 SMS-uri in retea, 3.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom, 500 MMS-uri in retea si 2,5 GB trafic de date, pentru doar 55,80 euro/luna (TVA inclus).