MediaPad 10 inci
Noutati

Huawei lanseaza prima tableta Quad-Core de 10 inci

MediaPad 10 inci

Barcelona, Spania, 28 februarie 2012 – Huawei prezinta la Mobile World Congress 2012 prima tableta quad-core de 10 inci. HUAWEI MediaPad 10 FHD este o tableta de inalta performanta cu functii audio-video de top, inclusiv un procesor Huawei quad-core 1.5 GHz, sistem de operare Google Android 4.0 si ecran high definition IPS de 10 inci.

“Cei mai multi consumatori utilizeaza tabletele pentru a se juca, a viziona continuturi multimedia, a naviga pe internet si pentru a citi e-book-uri”, a declarat Richard Yu, Presedintele Huawei Device. “Am creat Huawei MediaPad 10 FHD pentru a le oferi consumatorilor un produs care exceleaza la capitolele viteza, putere, navigare web, redare video si audio, precum si la capitolele portabilitate si design”.

HUAWEI MediaPad 10 FHD este cea mai rapida tableta quad-core disponibila. Cu un procesor K3 quad-core de 1.5 GHz incorporat, cel mai mic procesor quad-core de pe piata, HUAWEI MediaPad 10 FHD ofera o viteza incredibil de mare si capacitate de procesare a graficii 3D, ideala pentru clipuri video high definition sau jocuri 3D. HUAWEI MediaPad 10 FHD permite acces wireless la viteza mare, sustinand in acelasi timp o varietate de standarde de retele, printre care si LTE.

Functionalitatile audio-video ale HUAWEI MediaPad 10 FHD aduc utilizatorilor o noua experienta in divertisment. Dispunand de cea mai inalta rezolutie a ecranului de pe piata si de ecran IPS high-definition 1920 x 1200 care suporta multi-touch-ul, noua tableta ofera utilizatorilor cea mai buna experienta vizuala. HUAWEI MediaPad 10 FHD utilizeaza tehnologia de sunet surround Dolby si ofera experienta perfecta pentru utilizatori in timp ce se joaca, privesc filme HD sau asculta muzica.

HUAWEI MediaPad 10 FHD este dotata cu doua camere foto: o camera cu focalizare automata de 8 megapixeli in partea din spate si o camera de 1.3 megapixeli in partea din fata, precum si cu o memorie de stocare de 2G RAM, facand mai usoara inregistrarea si stocarea imaginilor si clipurilor video high-definition.

HUAWEI MediaPad 10 FHD are aceleasi principii de design ca si ale celorlalte produse Huawei: eleganta, simpla si usor de utilizat. Corpul HUAWEI MediaPad 10 FHD este facut din aliaj de aluminiu, avand grosimea de 8.8 mm si cantarind doar 598g, pentru usurinta in utilizare si transport.

HUAWEI MediaPad 10 FHD este a patra generatie de tablete Huawei dupa S7, S7 Slim si MediaPad (Android Honeycomb). HUAWEI MediaPad 10FHD va fi disponibil pe piata globala din cel de-al treilea trimestru al 2012.