Allview P4
Noutati

Smartphone-ul P4 AllDro primeste actualizare de software

Allview P4

Brasov, 04 decembrie 2012 – Allview anunta posibilitatea actualizarii sistemului de operare al smartphone-lui P4 AllDro la o versiune Android 4.0.3 imbunatatita. Cea mai recenta versiune de software pentru P4 AllDro ofera o mai mare stabilitate sistemului si include o noua functie.

“Pentru a se bucura la maxim de functionalitatea acestui smartphone performant recomandam tuturor utilizatorilor P4 AllDro actualizarea software. In principal, update-ul solutioneaza anumite vulnerabilitati semnalate la sistemul anterior.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

In plus, noua versiune Android 4.0.3 aduce primului smartphone Dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus de 4,3 inci din Romania, functia de Wi-Fi Direct. Aceasta aplicatie dedicata permite transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor la viteze mari catre alte dispozitive care au aceasta functie, fara a fi necesar un punct de acces wireless.

Mai multe informatii despre procedura de actualizare a sistemului de operare al telefonului P4 Alldro, dar si despre produs, pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.