Stiri

Sa fie oare reala acesta imagine cu iPhone 5 ??

De cateva zile circula pe internet cateva imagini cu viitorul iPhone 5, dar trebuie sa tinem cont ca nimic nu este cu adevarat sigur pana la anuntul Apple.

Totusi carcasa noului iPhone 5 din imagine confirma zvonurile cu privire la un ecran mai mare, adica de cel 4 inch, fata de cel de 3,5 inch marimea preferata de Apple pana acum. Avand aceiasi latime, iPhone 5 este mai lung, permitand cresterea rezolutiei pana la 1136×640, pentru un aspect 16:9 widescreen. Cea mai importanta diferenta de design a noul iPhone tine de carcasa lui, spatele fiind aproape complet metalic. In imagine mai este vizibila si prezenta unui nou tip de conector, vechea mufa fiind inlocuita cu una mult mai mica, ce seamana foarte mult cu un port microUSB.

Ramane de vazut daca noul iPhone va arata asa, cert este ca Apple va avea in perioada 11 – 15 iunie conferinta anuala cu producatorii de componente, unde ar putea profita de ocazie pentru a le prezenta iPhone 5. Evenimente similare au avut loc in 2008, 2009 si 2010 cand au fost lansate iPhone 3G, iPhone 3GS si iPhone 4.

Noi credem insa ca iPhone 5 va avea intradevar un ecran mai mare, posibil unul de 4 inch, un procesor mai puternic si probabil compatibilitate in retelele 4G.