Canon Romania
Noutati

Canon Romania si Sama Consul au lansat ultimul trend in office!

Canon Romania

Liderul mondial in produse de imagistica si solutii digitale a prezentat in cadrul unei demonstratii live, pachetul promotional de imprimante imageRUNNER ADVANCE ce au implementate softul uniFLOW Lite.

Cu acesta ocazie, Sama Consul partenerul oficial Canon Romania, a anuntat ca ofera gratuit primele 10.000 de printuri cumulate, la achizitionarea unui pachet special!

Soft-ul uniFLOW permite stocarea documentelor in foldere care pot fi denumite, direct in memoria imprimantei. Utilizatorul poate naviga mai usor printre informatii, iar timpul de cautare este redus la cateva secunde. Acest soft este solutia ideala atunci cand se doreste renuntarea la arhivele pe hartie si trecerea la arhivarea pe suport electronic a datelor. Asadar, prin automatizarea procesului de organizare a informatiilor se economisesc resursele financiare si se salveaza timp.

Produsele de printing pentru segmentul business se afla pe un trend ascendent in ultima perioada. Canon, prin intermediul partenerilor autorizati a introdus pe piata din Romania solutii eficiente precum uniFLOW, ce poate genera scaderi de costuri de pana la 30-40%, ajutand companiile sa managerieze eficient costurile si procesul de imprimare.

“Dorim sa consolidam prezenta Canon in piata romaneasca, sa imbunatatim acoperirea tuturor segmentelor de produse, atat prin dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, cat si prin oferirea unui suport la standarde din ce in ce mai inalte consumatorilor individuali si clientilor finali din segmentul de business”, a declarat Petronius Secareanu, Director General Canon Romania.

Pachetul propus de Canon si Sama este solutia pentru reducerea costurilor si cresterea securitatii informatiilor in orice companie. Produsele Canon inglobeaza tehnologie de ultima ora si sunt recunoscute pentru fiabilitatea si operarea facila. Nu este vorba doar de echipament hardware de foarte buna calitate; ci si de software performant, precum uniFLOW, care sa ajute in organizarea si arhivarea informatiilor, plus o echipa de specialisti care ofera servicii de mentenanta pentru produsul achizitionat.