Huawei-Ascend-P-LTE
Noutati

Huawei prezinta la CES 2012 noua serie de echipamente LTE

Huawei-Ascend-P-LTE

Huawei prezinta la editia din acest an a Consumer Electronics Show (CES) noua gama completa de echipamente LTE care include primul sau smartphone LTE, Huawei Ascend P LTE, ultimul modem LTE – modelul E3276 precum si noul router LTE – modelul E5776. Un total de 10 produse LTE vor fi expuse la standul companiei de la CES.

Din 2004 cand a inceput activitatea de cercetare si dezvoltare pentru tehnologii LTE, Huawei s-a remarcat ca lider mondial in domeniu, a fost cel mai activ producator de echipamente LTE si a trasat tendintele in tehnologiile LTE. Mai mult, Huawei pastreaza calitatea de membru in toate organizatiile ce se ocupa de standardizarea tehnologiilor LTE iar reprezentantii companiei detin pozitii importante in numeroase grupuri preocupate de aceste tehnologii. Implicarea Huawei in dezvoltarea produselor si tehnologiilor LTE s-a concretizat printr-o serie de premiere la nivel de industrie precum si in detinerea pozitiei de lider in standarde, patente si produse LTE comercializate la nivel global.

Avand la baza solutia de top SingleRAN LTE, Huawei este, in prezent, principalul furnizor de echipamente LTE, detinand o cota de 50% din piata. Implicarea Huawei in dezvoltarea si promovarea tehnologiilor LTE la nivel mondial este evidentiata si prin oferirea de solutii end-to-end convergente ce includ si terminale pentru utilizatorii finali. Produsele LTE expuse la CES ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea intreaga gama de produse LTE intr-un singur loc.

Expozitia este centrata pe prezentarea in premiera a smartphone-ului Huawei Ascend P LTE cu procesor dual-core 1,5G si sistem de operare Android 4.0, prin care utilizatorii pot experimenta avantajele ultimelor tehnologii LTE cu ajutorul carora se obtin viteze de transfer al datelor fara precedent.

In cadrul targului sunt expuse, de asemenea, ultimul model de modem LTE – E3276, si ultimul router LTE produs de companie – E5776. Ambele echipamente sunt LTE Category 4 oferind viteze de downlink de pana la 150 Mbps si de uplink de pana la 50 Mbps.

Huawei este primul producator din lume capabil sa ofere echipamente LTE Category 4 iar ambele terminale prezentate ofera o prima vedere de ansamblu asupra ultimelor standarde din domeniu. Alte modemuri Huawei LTE sunt si ele expuse la standul companiei, printre care E392, primul modem multi-mod USB din lume compatibil LTE TDD /FDD /UMTS/ GSM, modelul E397, lansat recent pe piata nord-americana sub denumirea Huawei Boltz si modelul E398, primul model LTE triplu-mod din lume.

Modelul E589, un router multi-mod cu suport pentru LTE, 3G si 2G este singurul modem fara tehnologie LTE incorporata, prezent in stand. Tot in cadrul expozitiei mai poate fi vizionat si modulul LTE EM920 precum si modelul B593, primul router din lume LTE TDD wireless broadband ce ofera suport LTE TDD si FDD, cu rate de downlink de pana la 100 Mbps si acces de pana la 32 de echipamente prin WiFi si la computer desktop prin portul Ethernet.