Allview P5 Alldro
Noutati

Allview P5 Alldro, primul smartphone Dual SIM cu procesor Dual Core, este disponibil pe piata

Allview P5 Alldro

Compania romaneasca Allview anunta disponibilitatea telefonului Dual SIM P5, cu procesor Dual Core, in magazinele partenere din toata tara.

“Dupa ce telefonul P4 s-a bucurat de un succes rasunator in randul clientilor nostri, primul lot fiind epuizat in mai putin de doua saptamani de la lansare, intram pe piata cu modelul P5. Este vorba despre primul smartphone Dual SIM cu procesor Dual Core si sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich”, mentioneaza Lucian Peticila, General Manager Allview.

Procesorul Cortex A9 cu doua nuclee atinge un nou nivel de performanta, fiind recunoscut pentru capacitatea sa de procesare simultana si mai rapida a mai multor aplicatii. Display-ul de 4,3 inch profita de avantajele aduse cu ajutorul tehnologiilor OGS (One Glass System) si IPS (In-Plane Switching), care fac ca telefonul sa aiba o grosime de numai 9,8 mm si ofera un unghi de vizibilitate mai mare fata de un display obisnuit. Imaginile sunt redate clar pe ecranul durabil din sticla Gorilla Glass. Modelul dispune de o camera performanta de 8 MP, cu autofocus.

Telefonul poate fi personalizat, in functie de starea de spirit a posesorului, cu ajutorul celor peste 10 teme incantatoare concepute de Allview. Ca si in cazul P4, smartphone-ul P5 beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu optiune de prelungire.

Telefonul Allview P5 Alldro poate fi achizitionat la pretul de 999 de lei.