Ascend-D-Quad
Noutati

Huawei prezinta cel mai rapid smartphone din lume: Ascend D quad

Ascend-D-Quad

Huawei prezinta cel mai rapid smarphone din lume cu procesor quad-core, noul Huawei Ascend D quad.Dotat cu procesorul Huawei K3V2 quad-core 1.2GHz/1.5GHz si proiectat cu cel mai compact design dintre modelele de smartphone de 4,5 inci, noul Ascend D quad extinde posibilitatile de utilizare a platformei Android 4.0 si a sistemului de management al energiei, dezvoltat de catre Huawei, pentru economii de energie de pana la 30%.

“Am fost atenti la dorintele consumatorilor in materie de smartphone-uri: viteza, durata mare de viata a bateriei, capabilitati vizuale si audio de inalta calitate, precum si un corp usor si compact. Huawei Ascend D quad depaseste asteptarile,” a declarat Richard Yu, Presedinte al Huawei Device. “In ianuarie, la Consumer Electronics Show din Las Vegas, am reusit un record mondial pentru cel mai subtire telefon, Huawei Ascend P1 S. Suntem mandri sa anuntam din nou o premiera mondiala, de aceasta data la Mobile World Congress 2012, odata cu lansarea celui mai rapid smartphone, Ascend D quad.”

Ascend D quad vine cu un touchscreen high definition 720P de 4.5 inci si cu cel mai puternic procesor grafic de 32 biti din industrie. Ecranul sau PPI 330, care permite vizualizarea unor imagini clare chiar si in bataia directa a razelor soarelui, este completat de tehnologiile Dolby 5.1 Surround Sound si Audience earSmart™ pentru o experienta audio de exceptie. Smartphone-ul incorporeaza doua camere foto: o camera de 8 megapixeli pozitionata in spatele telefonului si o camera 1,3 megapixeli pozitionata in fata. Telefonul poate inregistra clipuri video full HD 1080p si permite redarea acestora, pentru ca utilizatorii sa poata surprinde in detaliu momentele importante de zi cu zi.

Masurand 64mm si avand o grosime de doar 8.9mm, Ascend D quad are un corp compact si un design extrem de atragator.
Ascend D quad este dotat cu o baterie 1800mAh care permite autonomia telefonului pana la doua zile – in conditii normale de utilizare. Mai mult, datorita tehnologiei de management al energiei, dezvoltata de Huawei Device, durata de viata a bateriei este mai mare cu pana la 30%, in comparatie cu media de durata din industrie, in conditii normale de utilizare.

Ca parte a seriei Ascend D, Huawei a mai prezentat modelele Ascend D quad XL si Ascend D1. Smartphone-ul Ascend D quad XL vine cu o baterie de 2500mAh care ofera o autonomie de la doua la trei zile de utilizare normala. Cu aceleasi specificatii tehnice ca si Ascend D quad, Ascend D quad XL masoara 10.9 mm grosime. Ascend D1 incorporeaza procesorul 1.5 GHz dual-core CPU, precum si o baterie 1670mAh.

Seria de smartphone-uri Ascend D quad va fi disponibila in China, Australia, Europa, Asia-Pacific, America de Nord si Sud in al treilea trimestru din 2012. Ascend D1 va fi disponibil in pietele de mai sus incepand cu iunie 2012.