Huawei
Noutati

Huawei pregateste smartphone-ul: Ascend Windows Phone 8

Huawei

Shenzhen, 21 iunie 2012: Huawei a anuntat astazi ca extinde relatia companiei cu Microsoft Corp. In vederea conceperii primului smartphone Ascend Windows Phone . Parte a familiei de smartphone-uri Huawei Ascend, noul Huawei Ascend cu Windows Phone 8 extinde portofoliul companiei si va aduce platforma de operare Windows Phone la un public si mai numeros.

Huawei este unul din producatorii selectionati la nivel global pentru a implementa platforma de operare Windows Phone 8 pe smartphone-urile sale .
“2012 este un an plin de realizari pentru Huawei. Acum, suntem gata sa încheiem acest an cu o realizare importanta: lansarea primului nostru smartphone care va rula pe platforma Windows Phone. Suntem incântati de relatia cu Microsoft care ne va permite sa le oferim consumatorilor nostri o paleta si mai larga de smartphone-uri din care sa aleaga,” a declarat Shao Yang, CMO Huawei Device.

“Ne bucuram sa le uram bun venit celor de la Huawei în familia Windows Phone. Singurul telefon cu Live Tile-uri, Windows Phone, aduce mai aproape oamenii si lucrurile de care îti pasa cel mai mult,” a declarat Terry Myerson, Vicepresedinte al Diviziei Windows Phone la Microsoft. “Cu impresionantele capabilitati Huawei la nivel global, putem aduce Windows Phone 8 la mai multi oameni de pe tot Globul.”

Huawei Ascend cu Windows Phone 8 va fi disponibil prima oara în Europa, China si Statele Unite ale Americii, apoi si pe alte piete. Smartphone-ul va fi promovat printr-o serie de activitati promotionale în parteneriat cu operatori de telefonie mobila din întreaga lume.