Samsung Gear S3
Accesorii Telefoane Mobile

Samsung a lansat noul smartwatch Gear S3

Samsung Gear S3

Samsung a lansat Gear S3, un nou smartwatch inovator, inspirat de modelele clasice.Gear S3 integreaza cea mai noua tehnologie mobila intr-un design elegant, rezistent la apa si praf (IP68), având posibilitatea de a fi folosit pentru plati mobile*, cu conexiune LTE* si GPS incorporat, devenind o piesa potrivita pentru orice colectie de ceasuri.

Samsung Gear S3 este disponibil in doua versiuni: frontier si classic, pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viata ale utilizatorilor. Inspirat de cei activi, Gear S3 frontier este perfect pentru activitatile in aer liber si integreaza functii utile intr-un design compact. Modelul frontier a fost dezvoltat pentru a putea fi purtat in orice context si mediu, fie ca este vorba de birou sau de vacanta. Gear S3 classic are un design minimalist si elegant, similar cu modelele iconice. Modelul classic a fost dezvoltat cu o deosebita atentie la detalii, marimea si forma fiind alese pentru a oferi aceeasi experienta ca un ceas de lux.

Samsung Gear S3 frontier

„Gear S3 este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor o varietate de optiuni, potrivite oricarui stil de viata,” a declarat Younghee Lee, vicepresedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business in cadrul Samsung Electronics. „Samsung Gear S2 a introdus inovatii pentru categoria smartwatch-urilor prin fetele personalizabile si cadranul rotativ, oferind o experienta de utilizare intuitiva. Acum, cu noul Gear S3, ne extindem colectia Gear si lansam nu doar un smartwatch, ci si un ceas de mana extraordinar. Cu un design elegant si functii avansate, Gear S3 este o completare importanta in portofoliul nostru de smartwatch-uri.”

„Mereu am fost fascinat de detaliile ornamentale ale ceasurilor de lux. Prin noul Gear S3, Samsung atinge nivelul de maiestrie necesar in fabricarea ceasurilor de lux, de la cadranul rotativ intuitiv, pâna la contrastul dat de finisajul materialelor folosite. Gear S3 este un smartwatch care le ofera iubitorilor de ceasuri un motiv bun de a alege un dispozitiv care imbina designul cu tehnologia,” a declarat Ariel Adams, de la aBlogtoWatch, prezent la evenimentul de lansare de la IFA.

In incercarea de a descoperi elementul definitoriu pentru un ceas, Samsung s-a inspirat de la ceasornicari din intreaga lume. Gear S3 a fost dezvoltat dupa sesiuni riguroase de cercetare si studii realizate in rândul utilizatorilor, liderilor din industrie si expertilor ceasornicari din intreaga lume. Fiecare aspect, de la cadranul circular, la finisajele si cataramele premium, a fost dezvoltat pentru a se obtine aspectul unui ceas clasic, atemporal. In plus, Gear S3 este compatibil cu bratarile de ceas de 22mm, pentru ca utilizatorii sa isi poata personaliza cu usurinta ceasul in functie de context si ocazia cu care il poarta.

„Pentru Gear S3 am urmarit sa integram traditia si tehnologia, obtinând astfel un smartwatch inteligent care introduce noi standarde. Display-ul mare este inspirat de piesele iconice ale marilor branduri de ceasuri de lux. Un ceas elegant, cu cele mai noi tehnologii si inovatii, Gear S3 va trece cu siguranta testul timpului,” a declarat Yvan Arpa, designerul elvetian de ceasuri de lux, implicat in procesul de design al lui Gear S3.

Gear S3 este rezistent la apa si praf, având certificare IP68, pentru ca utilizatorii sa il poata folosi mereu, indiferent de conditiile meteorologice. Mai mult, Gear S3 dispune de Corning Gorilla Glass SR+, o tehnologie introdusa pentru prima data pe seria Gear, creata special pentru dispozitvele mobile, pentru a le oferi un display mai rezistent.

Display-ul color Always On, cu 16 milioane de culori, precum si tehnologia Super AMOLED diferentiaza Gear S3 de alte smartwatch-uri. Display-ul Alway On afiseaza ora in permanenta, asemenea unui ceas analog de lux.

Cadranul rotativ al lui Gear S3 a fost imbunatatit, adaugandu-i-se mai multe functii. Utilizatorii pot raspunde sau respinge un apel sau amâna alarma de dimineata, fara a atinge ecranul smartwatch-ului. In plus, scriind pe display, mesajele vor fi automat convertite in text. Utilizatorii pot crea scurte memo-uri si liste pentru a face fata chiar si in cele mai aglomerate zile, prin aplicatia Reminders.

Gear S3 aduce confortul la incheietura utilizatorilor, permitându-le acestora sa isi lase smartphone-ul in geanta atunci cand nu pot sa il tina in mana. Totodata, functia GPS integrata le permite utilizatorilor sa isi monitorizeze activitatile de fitness, iar senzorii aditionali masoara altitudinea, presiunea atmosferica si schimbarile bruste de vreme, precum si distanta parcursa si viteza.

Utilizatorii Gear S3 din anumite regiuni isi pot folosi smartwatch-ul pentru a realiza plati mobile prin Samsung Pay pentru Gear S3*.

Gear S3 include si functii pentru siguranta utilizatorilor. In caz de urgente, utilizatorii pot activa functia SOS si functia de localizare, pentru a alerta familiile, prietenii si autoritatile, chiar si când nu au smartphone-ul la indemana.

Utilizatorii pot accesa o serie variata de aplicatii, printre care aplicatii de fitness, muzica, stiri, sporturi si aplicatii de calatorii, toate optimizate pentru seria Gear, inclusiv pentru Gear S2 si Gear S3. De asemenea, utilizatorii isi pot schimba usor interfata smartwatch-ului pentru a se potrivi stilului lor de viata, printr-o serie de fete personalizabile, disponibile pentru descarcare. Anumite aplicatii si fete vor fi disponibile pentru descarcare chiar din Gear S3, fara sa fie necesara descarcarea lor pe smartphone. Prin colaborarea cu dezvoltatori si parteneri, Samsung continua sa isi imbogateasca ecosistemul si sa le ofere utilizatorilor o experienta unica de utilizare a smartwatch-ului.

Datorita parteneriatului cu Arik Levy, artist si designer industrial renumit, Samsung va introduce o serie limitata de fete si bratari de ceas. Arik Levy este cunoscut pentru sculpturile sale, in special pentru piesa Rock, pentru instalatii unice si creatii editie limitata, toate inspirate din credinta si motto-ul lui „lumea este despre oameni, nu despre obiecte”.

„A fost interesant si distractiv sa colaborez cu Samsung pentru crearea conceptelor unice si revolutionare ale fetelor de ceas si ale bratarilor pentru Gear S3. Inspirate de creatiile mele de pana acum, de instalatii si sculpturi, am creat produse care vor fi pe placul nu doar al utilizatorilor iubitori de tehnologie, ci si pe cel al persoanelor care iubesc arta, designul , spiritul liber,” a declarat Arik Levy.

Fetele moderne si bratarile realizate de Arik Levy vor fi lansate pe anumite piete, spre finalul anului.

Completând ecosistemul Tizen, Samsung integreaza in noul Gear S3 si tehnologia de asistenta mobila BMW, pentru a ajuta utilizatorii sa ramâna conectati si in control si pentru a imbunatati experienta automobilelor conectate. Prin aplicatia BMW Connected, utilizatorii pot primi notificari atunci cand trebuie sa se pregateasca pentru urmatoarea calatorie, pot verifica nivelul combustibilului, pot descuia masina si multe altele, toate prin intermediul Gear S3.

In plus, kit-ul de dezvoltare de software Samsung Knox Tizen Wearable va fi disponibil partilor terte, o premiera pentru un smartwatch, incurajând dezvoltarea altor aplicatii pentru ecosistemul Samsung. Gear S3 va oferi o multitudine de oportunitati companiilor, avand integrata platforma de securitate Samsung Knox.

Specificatii Gear S3

Gear S3