UR Browser
Securitate,  Stiri

UR Browser – un browser sigur si rapid

UR Browser
AdaptiveBee, startup-ul franco-roman specializat in crearea de produse digitale pentru PC si platforme mobile, lanseaza versiunea beta a UR Browser, un produs la care s-a lucrat intens in ultimul an si care poate fi testat aici.

UR Browser reuneste tehnologia si continutul digital intr-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a utilizatorilor care consuma continut online. Pentru mai multe detalii, echipa AdaptiveBee pune la dispozitie o scurta prezentare a capacitatilor browserului.

UR Browser – rapid, sigur, personalizat si dezvoltat in Europa

UR Browser raspunde nevoilor fiecarui utilizator, prin oferirea multiplelor facilitati de customizare, pentru a determina o experienta unica. In calitate de browser „all-in-one”, UR Browser ofera o navigare sigura, optiunea de personalizare cu o galerie vasta de teme si elemente, o unealta de descarcare care asigura securitatea fisierelor descarcate si o galerie media pentru organizarea si rularea acestora – toate acestea direct din navigatorul de Internet.

„Cu o echipa experimentata in dezvoltarea Chromium, stim deja cum sa construim un browser sigur. Pentru noi, adevarata provocare era de a crea un browser care pe langa utilitate, sa adauge simplitate in utilizare si sa arate bine, iar intr-un final sa atraga toti oamenii – un browser diferit de tot ceea ce exista deja. Ne-am facut temele si am facut cercetari intense in legatura cu ce isi doresc utilizatorii Internetului de azi. Apoi, am folosit toate aceste detalii si le-am aplicat pe UR Browser. Un browser este o usa catre Internet si nu numai. Usa noastra este trainica, folositoare si, cel mai important, arata foarte bine!”

Marc Moulin-Roussel, CEO Adaptive Bee

Marc Moulin-Roussel, CEO, AdaptiveBee
Bazat pe software-ul „open-source”, Chromium, dezvoltat de comunitatea online si folosit si imbunatatit de Google in browserul Chrome, UR Browser beneficiaza de o securitate sporita, pe langa caracteristicile dezvoltate pe cont propriu, precum scannerul de fisiere incorporat, destinat descarcarii in siguranta maxima a fisierelor de pe Internet. Dupa succesul mai multor aplicatii pentru smartphone, in special UR 3D Launcher si UR Launcher, AdaptiveBee isi propune sa extinda personalizarea si mai departe de platforma Android. Cu un browser disponibil pentru PC, in platformele Windows si macOS, UR Browser doreste sa tinteasca o audienta cat mai larga.