Acer Zest
Telefoane Mobile

MWC 2016: Acer a lansat noile telefoane Liquid Zest si Liquid Z630S

Acer ZestAcer a lansat astazi la MWC 2016 noua gama de telefoane – seriile Zest – care include modelele Liquid Zest si Liquid Zest 4G. Noile telefoane sunt adresate utilizatorilor foarte activi in social media, amatori de muzica si care au nevoie sa fie in permanenta conectati cu prietenii. Liquid Zest si Liquid Zest 4G au un design subtire si compact si sunt disponibile in variantele Midnight Black & Daylight White. In afara de design, smartphone-urile se remarca prin cele mai bune display-uri, sisteme de sunet si camere. Cele doua smartphone-uri au display IPS HD de 5 inchi cu tehnologie Zero Air Gap care elimina aerul dintre panel si modulul LCD pentru a reduce reflexiile si a imbunatati calitatea imaginii in lumina puternica.

Zest back

Cu ajutorul aplicatiei Acer BluelightShield, utilizatorul poate controla nivelul de albastru pentru o vizionare mai confortabila. Ambele modele ofera o rezolutie HD 720 x 1280 si o camera principala de 8MP F2.0 cu auto-focus si o camera frontala de 5MP cu lentila ce suprinde imaginea la 85 de grade.Sistemul de sunet DTS Sound Studio incorporat de Liqid Zest, respectiv DTS HD Premium Sound al Liquid Zest 4G, asigura o experienta audio foarte buna, chiar in miscare. Ambele modele au preinstalat Acer GameZone pentru a juca cele mai noi jocuri si a putea inregistra gameplay-ul.

Acer Zest va fi diponibil in EMEA in aprilie incepand de la 109 euro, iar Liquid Zest 4G din luna mai, de la 149 de euro.

Z630_front

Acer a lansat, de asemenea, o versiune mult mai puternica a Liquid Z630, serie prezentata la IFA in septembrie. Noutatile aduse de noua versiune Liquid Z630S sunt capacitatea de memorie si stocare, precum si puterea de procesare. Smartphone-ul integreaza un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64-bit, tactat la 1,3Ghz, are o memorie RAM de 3GB si o capacitate de stocare interna de 32GB. Smartphone-ul are un acumulator de 4000 mAh care asigura autonomie pe toata durata zilei, indiferent de task-uri. Smartphone-ul are un ecran IPS HD de 5,5 inchi cu Zero Air Gap, precum si doua camera de 8MP cu unghi larg de vizualizare, respectiv auto-focus, ambele capabile sa filmeze HD. Dispozitivul are conectivitate LTE Cat4, WiFi 802.11 b/g/n si Bluetooth 4.0.

Z630_back

Noua versiune de smartphone incorporeaza Acer BluelightShield si are sistem de sunet DTS Studio Sound™ care asigura performanta audio la redarea de clipuri audio si video. Interfata smartphone-ului poate fi personalizata in modul ”Standard”, ”Easy” si ”Basic”, mod care include o serie de optiuni de protectie a copiilor.

Totodata, Z630 e echipat cu AcerEXTEND care permite conectarea wireless a smartphone-ului la un PC compatibil si vizualizarea ecranului telefonului intr-un emulator pe PC. Acer Liquid Z630S este disponibil in EMEA de la 229 de euro.
Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea variaza in functie de tara.