Gadgeturi,  Noutati,  Telefoane Mobile

Ce aduce nou LG la MWC 2015?

MWC2015_00

Pentru MWC 2015, LG a pregatit 4 zone distincte cu ultimele noutati ale companiei: smartphone-urile premium, smartphone-urile mid-range, dispozitivele purtabile si serviciile ITL.

„Ne bucuram ca anul acesta, in cadrul MWC, avem ocazia de a prezenta o gama consistenta de 170 de produse care reprezinta variatele interese tehnologice LG,” a declarat Juno Cho, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „De la smartphone-uri, la dispozitive purtabile, la ITL, suntem convinsi ca vom reusi nu numai sa participam, dar sa si conducem. Prezenta noastra la Mobile World Congress va demonstra acest lucru.”

Zona G Flex2: Redefinirea design-ului curbat
G Flex2 este cel mai avansat smartphone LG de pe piata, conceput cu un ecran curbat care este atat ergonomic, cat si estetic. Ecranul de 5,5 inci Full HD ofera o experienta de vizualizare captivanta prin afisarea unor imagini clare si naturale. Performantele ridicate si interfata intuitiva completeaza smartphone-ul si confirma pozitia LG de lider atat in ceea ce priveste design-ul, cat si tehnologia.

Zona telefoanelor de mid-range: Premium la un pret accesibil
LG va prezenta in premiera noua gama de smartphone-uri mid-range realizate cu scopul de a oferi beneficiile si functiile specifice telefoanelor premium cator mai multi consumatori. Toate cele 4 modele – Magna, Spirit, Leon si Joy – prezinta un design premium, ecran cu tehnologia in-cell touch si functii UX de la seria G, precum Gesture Shot si Glance View. Cele 4 dispozitive vor fi disponibile in doua versiuni: LTE si 3G, pentru un echilibru perfect intre stil si utilitate.

Zona dispozitivelor purtabile: Armonie perfecta intre stil si tehnologie
LG va prezenta doua noi dispozitive purtabile smartwatch pentru prima data in cadrul MWC 2015. Avand un aspect clasic si cosmopolit, LG Watch Urbane surprinde frumusetea unui ceas de lux. LG Watch Urbane LTE este primul smartwatch din lume care poate oferi capabilitati LTE si NFC. Acest dispozitiv unic poate realiza apeluri VoLTE sau poate trimite si primi informatii fara a fi conectat la un smartphone. Mai mult, LG Watch Urbane LTE poate functiona pe post de walkie-talkie cu ajutorul functiei push-to-talk (PPT) care permite conectarea mai multor participanti simultan. Iar tehnologia NFC permite LG Watch Urbane LTE sa realizeze plati mobile si sa se conecteze la masinile smart.

MWC2015_01

Zona serviciilor ITL (Internetul Tuturor Lucrurilor): Punctul central al tuturor dispozitivelor din vietile noastre
Conform Institutului de Tehnologie a Electronicelor din Coreea (KETI), LG Electronics a inregistrat 139 de brevete din categoria ITL, mai multe decat orice alta companie coreeana si pe locul 4 la nivel mondial. Expertiza LG va fi demonstrata in cadrul Zonei serviciilor ITL de la MWC. Impreuna cu compania sora LG U+, LG va prezenta cum G Flex2 poate controla de la distanta aparatele electrocasnice si alte dispozitive din interiorul unei locuinte. Prin intermediul G Flex2, utilizatorii isi pot monitoriza casele folosind camere cu circuit inchis atunci cand sunt plecati si pot primi alerte pe smartphone daca este detectata o intruziune. Utilizatorii pot chiar realiza apeluri video cu membrii ai familiei care se afla in alta parte a casei folosindu-se de reteaua de acasa.

Mai mult, LG si Audi vor demonstra cum ITL poate imbunatati experienta condusului prin utilizarea LG Watch Urbane LTE. Cu ajutorul tehnologiei NFC, soferii pot incuia si descuia autoturismele si pot porni motorul de pe ceas. In viitor, ceasul LG va putea calcula distanta pana la destinatie, va putea oferi indicatii catre locul unde a fost parcata masina, precum si activarea din exterior a sistemului de climatizare.

Ce produs nou va place mai mult dintre noutatile LG?

MWC2015_03