Noutati

Barcelona is on fire!

car on fire in Barcelona March 2015 - 2

MWC 2015 a inceput astazi ceea ce inseamna ca “Barcelona is on fire!”. Daca se intampla mai ales la figurat, in seara asta, cand ne intorceam de la Fira Europa, la statia de metrou Tetuan, aproape de centrul Barcelonei, am trecut chiar pe langa o masina in flacari. Am putea spune ca “Barcelona is on fire” la propriu!

Daca anul trecut in perioada MWC agitatia a escaladat datorita grevei anuntate de angajatii TMB care se ocupa cu transportul public in Barcelona si protestelor angajatilor Telefónica si altii care scandau impotriva coruptiei si pentru independenta Cataloniei… Tot echipajele de pompieri si politia au asigurat ordinea si intrarea in siguranta in cladirile unde avea loc MWC.

In aceasta seara am filmat pompierii care au fost prompti si au stins focul dubei care a explodat / a luat foc langa centrul Barcelonei! Cum conexiunea ne lasa sa asteptam peste o ora pana la incarcarea videoului, vom reveni cu o editare ulterioara, imediat ce filmul s-a incarcat pe canalul NewEditionNews de  YouTube: www.youtube.com/neweditionnews. Si in zilele urmatoare, continuam cu toate noutatile de la MWC 2015, bineinteles, atat pe site, cat si pe canalele de social media, pe You Tube!

Later Edit – Barcelona is on fire! – exclusive NewEditionNews video: