Auto,  Stiri

Epson pe podium cu Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM Team

Epson_AMG_PETRONAS

Epson a urcat anul acesta pentru a treia oara pe podium alaturi de Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM Team, care a castigat trei dintre cele patru curse care au avut loc in 2015.

Incepand cu luna februarie, Epson a devenit partener global pe termen lung al campionilor mondiali ai competitiei 2014 FIA Formula One, MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team. Epson pune astfel la dispozitia echipei MERCEDES AMG PETRONAS expertiza pe care o are pe segmentul imprimantelor cu cerneala, al scannerelor, al proiectoarelor 3LCD si al dispozitivelor portabile, inclusiv al ochelarilor inteligenti si a produselor care monitorizeaza sanatatea si activitatea sportiva.

Logo-ul Epson este vizibil de la 1 februarie pe masinile de cursa MERCEDES AMG PETRONAS, dar si pe vizoarele castilor si pe echipamentele pilotilor Lewis Hamilton si Nico Rosberg.

„Suntem mandri sa ne putem promova brandul la nivel global printr-un parteneriat oficial cu echipa MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™”, a declarat presedintele Epson, Minoru Usui. „Parteneriatul apropie doua branduri recunoscute la nivel global, aflate intr-o continua cursa spre inovatie, spre obtinerea statutului de lider global si catre crearea de produse si servicii care sa depaseasca asteptarile si sa trezeasca emotii in toate colturile lumii”.

EPSON_Parteneriat_AMG_PETRONAS

Toto Wolff, director executiv al Mercedes-Benz Motorsport, a declarat: ”Le uram bun venit partenerilor de la Epson alaturi de echipa MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM. E o placere sa lucram cu companii care gandesc in perspectiva, iar produsele Epson se potrivesc foarte bine cu operatiunile noastre. Felul in care Epson foloseste inovatia tehnologica pentru a obtine performante se aliniaza perfect cu obiectivele noastre in Formula 1, motiv pentru care vom colabora cu Epson pentru a promova aceste inovatii si pentru a spori notorietatea brandului si a produselor lor. Suntem optimisti in privinta noului sezon si suntem convinsi ca vom avea un parteneriat de succes pe termen lung”.

Locurile in care se vor desfasura cele 20 de curse Formula 1 din 2015 reflecta cu acuratete amprenta lasata de Epson la nivel mondial si vor oferi o platforma unica pentru expunerea tehnologiilor de ultima generatie si pentru accelerarea procesului de expansiune prin dezvoltarea relatiilor cu clientii din toata lumea.

Parteneriatul global amintit aduce la aceeasi masa doua companii cu o promisiune ferma de a reduce impactul asupra mediului inconjurator. In acest sens, Epson isi propune sa diminueze emisiile de CO2 cu 90% pana in 2050 reducand impactul procesului de productie asupra mediului, dar si pe cel al utilizarii produselor.

Automobilul hibrid MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05 F1 cu care echipa a castigat campionatul in 2014 era cu 30% mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil decat predecesorul sau, elementele sale tehnice contribuind, de asemenea, la succesul modelului S 500 Hybrid Plug In, dar si al altor modele Mercedes-Benz.