Lenovo
Tablete

Lenovo prezinta o serie de tablete la MWC 2015

Lenovo

Lenovo vrea sa dovedeasca ca lucrurile mari pot veni in pachete mici si accesibile, astfel lanseaza noile tablete Android din seria A pentru consumatorii individuali, Lenovo TAB 2 A8 si A10-70, dar si tableta ideapad MIIX 300, cu sistem de operare Windows.

Noua serie A dovedeste ca dispozitivele accesibile pot fi echipate cu tehnologii de top: tabletele dispun de tehnologia Dolby Atmos, care Imbunatateste claritatea si profunzimea sunetului redat de boxele Incorporate, optimizand astfel experienta de vizionare a filmelor si a serialelor de televiziune, dar si pe cea a auditiilor muzicale.

TAB 2 A10-70 este o tableta a utilizatorilor impatimiti de continut video, multimedia in general. Ecranul generos de 10.1″ si rezolutie 1080p este perfect pentru acest tip de utilizare dar si gaming generos. Dolby Atmos este o tehnologie inclusa in acest model de tableta, prima de acest fel, care se asigura ca in momentul in care dati volumul la maxim nu veti auzi bazaituri si vibratii ci doar sunet clar si puternic pentru a va bucura de experienta dumneavoastra la maxim. Tableta are o grosime de 8.9 mm si o greutate de 500 de grame, potrivindu-se perfect chiar si atunci cand utilizatorii sunt in miscare. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.4 pe un procesor MediaTek cu patru nuclee, iar performantele sale sunt imbunatatite comparativ cu cele ale modelului predecesor. Modulul Wi-Fi este acum dual band pentru a fi mai rapid si camera principala de 8MP. TAB 2 A10-70 este disponibila in doua culori: Pearl White sau Midnight Blue, iar pretul este sub 200$ dovedind un raport bun calitate-pret.

lenovo
lenovo

TAB 2 A8 de la Lenovo vine in intampinarea celor care vor sa ramana mereu conectati la internet cu o investitie minima. Tableta are un ecran HD de 8″ si la 129$ cat costa va multumi pe toata lumea daca doriti sa ramaneti conectati la retelele de socializare sau aveti nevoie de efectuarea de conferinte video dese. Tableta este mai usoara decat fratele mai mare Tab 2 A10-70, avand mai exact 360 grame dar fiind la fel de subtire. Are o autonomie mare ce ne permite sa folosim tableta pana la 8 ore. Sunetul Dolby Atoms este si el prezent aici oferind o calitate buna a sunetului, iar camera din spate vine cu 5MP fiind suficienta pentru captarea de imagini corecte pe iluminare buna. Tableta dispune de un procesor Mediatek quad-core si OS Android 5.0 Lillipop, prima tableta de la Lenovo ce foloseste acest sistem de operare. Spatiul de stocare nu e mare insa poate fi extins cu ajutorul unui card microSD pana la 32GB. Ca si culori, Tab 2 A8 va fi disponibila pe: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

lenovo

lenovo

lenovo

ideapad MIIX 300 este un model de tableta de 8″ de la Lenovo ce foloseste ca sistem de operare Windows 8.1 pentru pasionatii acestei platforme. In plus suita Microsoft Office (cu abonament includ pe 1 an de zile) este si ea disponibila pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si continue munca de pe PC pe tableta in locuri in care acesta nu poate fi transportat, cu precadere in afara biroului. Ecranul premium IPS cu rezolutie WUXGA o transforma intr-o platforma ideala pentru sarcinile zilnice care includ transmiterea si consultarea e-mailului, conferintele video si redarea continutului digital, dar si pentru vizionarea filmelor sau a serviciilor de streaming online. Cu un procesor Intel Atom, tableta dispune de functiile esentiale pe care utilizatorii le asteapta de la un dispozitiv capabil sa realizeze sarcinile zilnice. Tableta are un spatiu intern de stocare eMMC de pana la 64 GB, un cititor de carduri microSD pentru transfer de fisiere, Wi-Fi si Bluetooth, doua camere foto si o autonomie ridicata.

lenovo

lenovo

lenovo

lenovo

Si iata ca ajungem si la partea cea mai interesanta si anume pretul device-urilor precum si disponibilitatea acestora.

Lenovo TAB 2 A10 va fi disponibila incepand cu luna aprilie, in pachete de caracteristici ce au un pret de pornire de aproximativ 199 de dolari pentru modelele Wi-Fi si 279 de dolari pentru modelele LTE.

Lenovo TAB 2 A8 va fi disponibila incepand din luna iunie, in pachete de caracteristici cu un pret de pornire de aproximativ 129 de dolari pentru modelele Wi-Fi si 179 de dolari pentru modelele LTE. Produsele vor fi disponibile la marii retailer si online pe www.lenovo.com.

Lenovo ideapad MIIX 300 va fi disponibila incepand cu luna iulie la marii retailer. Pretul de pornire va fi de aproximativ 149 de dolari.