lenovo x1 carbon
Laptopuri,  Tablete

Lenovo a lansat la CES 2017 o gama completa de dispozitive

lenovo x1 carbon

Lenovo a lansat astazi, in cadrul CES 2017, o gama completa de dispozitive inovatoare dezvoltate sub conceptul “Mai bine. Diferit”.

ThinkPad X1

Noile dispozitive din familia ThinkPad X1 sunt: ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Yoga si ThinkPad X1 Tablet. Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil in varianta clasica ThinkPad Black si o noua culoare argintie, este cel mai usor notebook de business cu ecran de 14 inchi, cantarind doar 1,13 kg. Cu o durata de utilizare a acumulatorului de pana la 15 ore, ideala pentru deplasari prelungite, X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi Thunderbolt 3, conexiune super rapida LTE-A Wireless WAN si optiuni WIFI CERTIFIED WiGig care ofera performanta si conectivitate la superlativ. Utilizatorii vor beneficia de protectie suplimentara impotriva amenintarilor cibernetice datorita functiilor de securitate optimizate. Un senzor de amprenta conectat la un chip dedicat care gestioneaza procesarea biometrica contribuie la securizarea si simplificarea procesului de autentificare Windows Hello, la care se adauga si noua camera cu infrarosu si functie de recunoastere faciala.

Disponibil si in noua varianta de culoare argintiu metalic, ThinkPad X1 Yoga este extrem de flexibil si se adapteaza cu usurinta la nevoile utilizatorilor, oferind o experienta multi-modala autentica. Acesta poate afisa culori uimitoare si tonuri intunecate absolute, fiind singurul notebook de 14 inch cu ecran OLED. Stiloul reincarcabil optimizat si tastatura adaptabila imbunatatita completeaza experienta oferita de ThinkPad X1 Yoga.

Noua generatie ThinkPad X1 Tablet impresioneaza prin greutatea redusa, modularitate si versatilitate. Dispozitivul poate fi echipat cu module unice care ofera posibilitatea de extindere a porturilor si pana la 5 ore de utilizare suplimentara a acumulatorului, precum si cu un proiector integrat.

lenovo-miix-720

Miix 720

Dispozitivul detasabil Miix 720 Windows include toate functiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12 inch QHD+, o tastatura integrata cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum si cu un procesor Intel Core i7 de pana la a 7-a generatie si Thunderbolt 3, cel mai rapid port disponibil pe un PC in prezent. Noul dispozitiv se transforma instant intr-o tableta cu suport pentru functii multiple, potrivita pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-functional Lenovo Active Pen 2 face din Miix 720 un dispozitiv ideal pentru a lua notite cu usurinta sau pentru a da viata conceptelor creative.

Cand este timpul pentru relaxare, camera integrata cu infrarosu si functie de recunoastere faciala Windows Hello permite consumatorilor sa se instaleze confortabil pentru a urmari o seara intreaga programul preferat, fara a fi necesar sa reintroduca parola. Suportul cu posibilitate de rotatie de pana la 150 de grade permite o ajustare rapida a unghiului de vizionare preferat pentru a oferi o seara de confort si divertisment.

lenovo- egion y720 & y520

Lenovo Legion Y720 si Lenovo Legion Y520

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajuta compania sa inteleaga mai bine ceea ce conteaza cel mai mult pentru acestia. Pentru a raspunde nevoilor in continua evolutie a comunitatii de gameri, Lenovo lanseaza sub-brandul de gaming Lenovo Legion, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea si experienta captivanta care le stimuleaza pasiunea pentru jocurile PC. Lenovo lanseaza si primele dispozitive sub noul brand, noile laptopuri Lenovo Legion Y720 si Lenovo Legion Y520 pentru o experienta de gaming moderna.

Doua laptopuri de gaming puternice, concepute pentru toti jucatorii, Lenovo Legion Y720 si Lenovo Legion Y520 le ofera gamerilor o tehnologie de ultima generatie care le permite sa se bucure de o experienta imersiva superioara. Noile PC-uri ofera o experienta de joc mai buna din toate punctele de vedere: compatibilitate VR optimizata gratie celor mai noi elemente grafice NVIDIA, sunet mai bun cu Dolby Atmos si o performanta superioara datorita celui mai recent procesor Intel Core i7 de generatia a 7-a. Noua gama Lenovo este conceputa pentru a raspunde cererii comunitatii de gaming pentru o experienta superioara prin PC-uri de gaming de generatie viitoare inspirate de nevoile jucatorilor.

lenovo smart assistant

Lenovo Smart Assistant

Unul dintre cele mai importante obiective intr-o lume conectata este sa oferim o experienta inteligenta superioara unui numar cat mai mare de utilizatori si sa facilitam accesul la tehnologiile inteligente. Pornind de la o cercetare aprofundata privind provocarile si nevoile consumatorilor, Lenovo a creat Lenovo Smart Assistant, un nou asistent personal digital cu utilizare larga, integrat cu serviciile de voce Amazon Alexa. Realizat in colaborare cu Amazon, Lenovo Smart Assistant, o solutie cu un design elegant, recunoaste comenzile vocale ale utilizatorilor pentru a cauta pe internet, a reda muzica, a crea liste sau intrari in calendar si multe altele. Si pentru ca „creierul” Alexa este in cloud, solutia devine mai inteligenta pe zi ce trece. Lenovo Smart Assistant este conceput sa functioneze cu toate dispozitivele Lenovo pentru smart home, dar si sa se integreze cu produsele terte existente pentru a extinde optiunile utilizatorilor.

Lenovo Smart Storage, care completeaza gama Lenovo de solutii pentru smart home, este o aplicatie securizata pentru stocare digitala cu o capacitate masiva de 6TB, acces wireless dual-band si capabilitati de auto-sincronizare cu dispozitive multiple. Conceputa pentru a asigura securitatea si accesul P2P (peer-to-peer) la fisierele media stocate, precum fotografii, muzica si documente, Lenovo Smart Storage le ofera utilizatorilor un control rapid al datelor si fisierelor. Software-ul de recunoastere faciala integrat poate organiza cu acuratete o intreaga colectie de fotografii in functii de trasaturile faciale recunoscute.

lenovo-500-multimedia-controller

Lenovo 500 Multimedia Controller

Intr-un context de expansiune exploziva a TV-urilor smart cu conexiune la internet, am construit Lenovo 500 Multimedia Controller, un dispozitiv care integreaza o tastatura si un mouse wireless de ultima generatie si incape in palma. Lenovo 500 Multimedia Controller imbunatateste dramatic modul in care utilizatorii se conecteaza la PC-uri, internet si monitoarele si redefineste modul in care arata, se simte si functioneaza un dispozitiv compact de tip Human Interface Device (HID). Zona de tastatura functioneaza si ca touchpad cu suport pentru Windows 10, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot tasta ca pe un dispozitiv conventional sau pot misca degetele pe suprafata ei ca atunci cand folosesc un touchpad.

lenovo phab 2 pro

Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone integrat cu tehnologia Tango, este acum disponibil online si in magazinele partenere, oferindu-le utilizatorilor de smartphone-uri din intreaga lume experiente de Augmented Reality unice pe dispozitive mobile. In calitate de smartphone de referinta pentru toti dezvoltatorii de aplicatii Tango, Lenovo Phab 2 Pro este optimizat pentru noul val de aplicatii dedicate. Pentru a sustine tehnologia Tango, smartphone-ul este prevazut cu o serie de senzori care capteaza 250.000 de indicatori pe secunda si proceseaza informatii din detectarea miscarilor, scanarea suprafetelor si detectarea adancimii. Aplicatiile care utilizeaza aceasta tehnologie genereaza acum noi experiente AR si VR in domenii precum retail, jocuri, design interior si educatie. Printre acestea se numara aplicatii precum iStaging, Matterport si Hot Wheels Track Builder. Decorati-va si proiectati-va spatiul interior, filmati-va cu holograme sau transformati-va locuinta intr-un loc de joaca virtual – mai multe informatii despre experientele oferite de noile aplicatii Tango sunt disponibile aici.

Lenovo si-a construit o pozitie solida in ecosistemele Android si Chrome odata cu lansarea de succes a Lenovo Yoga Book si Lenovo Phab 2 Pro in 2016. Lenovo va continua sa isi concentreze atentia asupra produselor precum Yoga Book si Chromebooks, precum si asupra tehnologiei Tango prin dispozitive optimizate pentru AR/VR.

Preturi si disponibilitate

• ThinkPad X1 Carbon – pret de pornire de la $1.349, disponibil incepand din februarie 2017.
• ThinkPad X1 Yoga – pret de pornire de la $1.499, disponibil incepand din luna februarie 2017.
• ThinkPad X1 Tablet – pret de pornire de la $949, disponibil incepand din luna martie 2017.
• Miix 720 (cu tastatura inclusa) – pret de pornire de la $999,99, disponibil in variantele de culori Champagne si Iron Gray incepand din aprilie 2017.
• Lenovo Active Pen 2 – pret de pornire de la $59,99, disponibil incepand din luna februarie 2017.
• Lenovo Legion Y720 Laptop – pret de pornire de la $1399,99, disponibil incepand din aprilie 2017.
• Lenovo Legion Y520 Laptop – pret de pornire de la $899,99, disponibil din februarie 2017.
• Lenovo Smart Assistant – pret de pornire de la $129,99, disponibil in variantele Light Gray, Green si Orange incepand din luna mai 2017. Lenovo Smart Assistant Harman Kardon Edition are un pret de pornire de $179,99 si este disponibil incepand din mai 2017.
• Lenovo Smart Storage – pret de pornire de $139,99, disponibil incepand din luna mai 2017.
• Lenovo 500 Multimedia Controller – pret de pornire de $54,99, disponibil incepand din martie 2017.
• Lenovo Phab 2 Pro este deja disponibil pe http://shop.lenovo.com/us/en/tango/.