Vaio Duo 13
Laptopuri

Sony lanseaza VAIO Duo 13 – tableta care se transforma in laptop

Vaio Duo 13

Nu sunteti hotarati ce sa cumparati laptop sau tableta? Ei bine rezolvarea vine de la Sony prin tableta care se transforma intr-un laptop, sau invers numita VAIO Duo 13. Ultrabook-ul hibrid VAIO Duo 13 este subtire si usor si are un ecran ce masoara 13.3” (33,7cm).

Vrei sa scrii, sa tastezi sau ambele? Tu alegi! VAIO Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider, care faciliteaza trecerea rapida de la modul tableta la cel cu tastatura, in functie de stilul de lucru preferat. Foloseste touch screen-ul si stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mana notite sau schite. Design-ul hibrid permite trecerea rapida la modul clasic de lucru cu tastatura, pentru a crea documente si prezentari personalizate.

Pentru a-ti creste productivitatea, e suficient sa detasezi stylus-ul digital din locul sau si sa pornesti astfel automat aplicatia ”Note Anytime for VAIO” pentru a lua rapid notite. In plus, functia de recunoastere faciala a camerei frontale elimina timpul necesar introducerii unei parole clasice.

O camera foto de 8 megapixeli, cu auto-focus si senzor Exmor RS pentru PC, este asezata pe spatele ecranului VAIO Duo 13. Aplicatia ”CamScanner” te ajuta sa fotografiezi usor documente printate, notite de pe tabla sau chiar prezentari proiectate pe perete. Aceasta aplicatie corecteaza automat imaginea inregistrata pentru o incadrare corecta, indreptand colturile si corectand perspectiva. Optiunea ”Optical Character Recognition” ajuta apoi la recunoasterea cuvintelor din imaginile textelor scanate, facand imaginea indexabila pentru cautari ulterioare*. Exporta imaginea catre ‘Note Anytime for VAIO’ si adauga notite si comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital.

Tehnologiile TRILUMINOS Display for mobile si X-Reality redau imagini si videoclipuri mai clare si mai bune pe ecranul luminos cu unghi larg de redare, Full HD LED. Ecranul TRILUMINOS Display for mobile extinde paleta de culori vii, realiste, in nuante naturale, indiferent de scena surprinsa. Tehnologia X-Reality analizeaza fiecare imagine si inlocuieste pixelii absenti, optimizand claritatea videoclipurilor.

Cele doua tehnologii fuzioneaza perfect cu modul ClearAudio+, oferind experienta audio-vizuala completa. ClearAudio+, tehnologia dezvoltata de Sony, reda un sunet clar si precis, pentru o gama larga de scenarii.

VAIO Duo 13 reprezinta echilibrul perfect intre autonomie si performanta. Astfel, vei fi mereu conectat cu clientii, colegii si prietenii cat esti in deplasare. Cu tehnologiile de mare viteza 3G si LTE** e usor sa-ti verifici e-mailul sau sa participi la videoconferinte, chiar daca nu ai la dispozititie o retea Wi-Fi.

VAIO Duo 13 are o durata de viata a bateriei de pana la 15 ore3, cea mai mare autonomie comparativ cu orice alt ultrabook. Cu tehnologia inovatoare de standby care se activeaza printr-o simpla apasare de buton si dispozitivul intra in modul “Sleep”, ramanand insa conectat la Internet astfel incat sa poti primi in continuare notificari din social media sau email-uri noi. In mai putin de o secunda, VAIO Duo 13 revine la modul “Active”.

Daca iti doresti o conexiune wireless in timp ce te afli in camera de hotel sau cand lucrezi in afara biroului, VAIO Duo 13 vine la pachet cu un router wireless cu alimentare de la incarcator, care iti permite stabilirea unei conexiuni WiFi oriunde. Astfel iti creezi instantaneu propria retea Wi-Fi la care poti conecta simultan pana la cinci smartphone-uri sau tablete.

Preturile pentru VAIO Duo 13 pornesc de la 7.500 de lei si ajung pana la 10.000 de lei in functie de configuratia aleasa.

Specificatii VAIO PRO 13: SVD1321Z9E si SVD1321L2E

[table id=40 /]