Lifestyle

Samsung lanseaza un nou soundbar la CES 2016

CES2016_Soundbar

Samsung lanseaza un soundbar revolutionar cu tehnologie Dolby Atoms®, precum si noua serie de dispozitive Wireless Audio 360, in cadrul CES 2016.

Noua serie audio Samsung a fost dezvoltata pentru a oferi un sunet de cea mai buna calitate si o experienta audio ce stabileste noi standarde. Vizitatorii CES pot vedea si testa in premiera noua serie de produse audio, alaturi de alte dispozitive electronice si electrocasnice la standul Samsung din Central Hall.

„Gama 2016 de dispozitive audio ofera un sunet mai captivant pentru acasa,” a declarat John Jy Kim, vicepresedinte Visual Display Business, Samsung Electronics. „Noul soundbar Samsung cu tehnologie Dolby Atmos® ofera cea mai buna experienta cinematografica in casele utilizatorilor, in special alaturi de noile televizoare Samsung SUHD.”

Samsung & Dolby Atmos®: sunet 3D pentru un plus de realism
Soundbar-ul HW-K950 este primul produs dezvoltat de Samsung cu tehnologia Dolby Atmos® si primul soundbar care include doua boxe laterale, wireless, cu tehnologie Dolby Atmos®. HW-K950 ofera un sunet incredibil cu 5.1.4 canale. Avand o inaltime de doar 2,1 inci, modelul dispune de un design subtire si elegant, integrand trei boxe frontale si doua boxe amplasate in partea superioara, pentru a propaga un sunet bogat, ce invaluie intreaga incapere. Soundbar-ul se conecteaza wireless la subwoofer si la boxele individuale, fiind o solutie audio 3D practica si eficienta in orice casa.

CES2016_Audio360

„Tehnologia Dolby Atmos® a fost adoptata de mari studiouri de film si se extinde constant, fiind integrata si in soundbar-ul Samsung HW-K950 pentru a le oferi utilizatorilor o experienta audio superioara in casele lor,” a declarat Doug Darrow, vicepresedinte senior Dolby Laboratories. „Astfel, utilizatorii vor experimenta un sunet realist, omnidirectional, puternic si clar.”

Noua serie Samsung Wireless Audio 360
Samsung a adus imbunatatiri si designului dispozitivelor Wireless Audio 360, venind cu o paleta noua de culori si modele ce completeaza decorul interior al oricarei incaperi, oferind continut audio de calitate.Tehnologia Samsung ‘Ring Radiator’ face ca sunetul sa fie propagat in mod egal, oriunde ar fi amplasat sistemul audio.

Utilizatorii pot controla usor muzica prin interfata tactila si intuitiva. In plus, noile aplicatii pentru smartwatch-urile Gear S2 si Gear S si aplicatia imbunatatita Samsung Multiroom pentru smartphone-uri si tablete le ofera utilizatorilor mai mult control asupra dispozitivului audio.

Samsung va continua sa isi consolideze pozitia pe piata electronicelor de consum si sa dezvolte mai multe produse audio in cadrul Audio Innovation Lab din Valencia, California.