Mio Combo 5207
Auto,  Camere auto DVR

Mio Combo 5207 LM dispozitivul cu functie dubla: GPS si camera video

Mio Combo 5207

Mio Technology a lansat in Romania, Mio Combo 5207 LM, dispozitivul auto cu functie duala – navigator si camera video, destinat soferilor care vor sa beneficieze de doua gadget-uri intr-unul singur, eliberandu-si astfel campul vizual din zona bordului masinii.

Noul Mio Combo 5207 LM permite utilizarea in acelasi timp a modulului GPS si a camerei video auto, totul pentru ca soferii sa ajunga rapid la destinatia dorita si sa inregistreze simultan fiecare minut al calatoriei.

Acesta filmeaza la calitate HD (720p) cu 30 de cadre pe secunda, iar standardul H.264 MPEG-4 asigura o calitate mai buna la nivel de inregistrare si fisiere de dimensiuni mai scazute comparativ cu Mio Combo 5107 LM, primul model al seriei.

Actualizare gratuita a hartilor

Mio Combo 5207 LM are un ecran tactil de 5 inci si vine echipat cu 44 de harti preinstalate, inclusiv harta Romaniei. In plus, prin serviciul de actualizare a hartilor Lifetime Map Update (LMU), soferii beneficiaza gratuit de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a dispozitivului.

Mio Combo 5207 LM semnaleaza si locurile unde sunt amplasate camerele video de supraveghere: dispozitivul anunta atat vizual cat si sonor apropierea de acestea, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. Acesta beneficiaza de asemenea de actualizari gratuite ale bazei de date de camere de supraveghere, efectuate automat in momentul actualizarii hartilor prin serviciul Lifetime Map Update (LMU).

Mio Combo 5207

Functii multiple pentru o calatorie eficienta

Noul Combo dispune de functia „IQ RoutesTM” care foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, totul pentru ca utilizatorii sa isi poata minimiza timpul petrecut in trafic, indiferent de momentul zilei. In acelasi timp, Combo 5207 LM integreaza modulul „LearnMe Pro™”, capabil sa monitorizeze si sa retina stilul de condus al soferului, oferind rute personalizate in functie de preferinte. De asemenea, Combo 5207 LM dispune de functia de „Asistenta la parcare”, care permite dispozitivului sa afiseze automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei.

Filmari martor la rezolutie HD

Utilizatorii care isi doresc un sistem de inregistrare fiabil la bordul autoturismului au la dispozitie o solutie de filmare la rezolutie HD 720p, capabila sa surprinda chiar si cele mai fine detalii in fisiere comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264, ce ofera o calitate mai buna a imaginii la o dimensiune redusa.

Dispozitivul poate fi utilizat imediat dupa achizitionare: Mio Combo 5207 LM vine cu un card micro SD de 8GB, suficient pentru a stoca filmarile si fotografiile surprinse cu ajutorul camerei video a noului Combo.

Camera video integrata in Mio Combo 5207 LM poate functiona simultan cu modulul GPS, inregistrand in acelasi timp directia, viteza, precum si coordonatele geografice, pe care le sincronizeaza cu Google Maps. De asemenea, pentru o imagine completa asupra calatoriei, inregistrarea va porni automat dupa introducerea cheii in contactul autovehiculului.

Noul Combo dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul.

Mio Combo 5207 - 3

Mio Combo 5207 LM este disponibil pe piata din Romania in doua variante: Mio Combo 5207 LM la pretul recomandat de 799 lei si Mio Combo 5207 LM TRUCK la pretul recomandat de 1.049 lei.