Gadgeturi

Vivoactive, un smartwatch Garmin cu GPS

Vivoactive whiteGarmin, unul dintre cei mai mari producatori internationali de echipamente de navigare, prezinta Vivoactive – cel mai usor smartwatch cu GPS, ultra portabil, ideal pentru monitorizarea activitatii sportive.

Vivoactive vine in ajutorul utilizatorilor si surprinde si mai mult din activitatile lor sportive cu ajutorul sistemului de tracking pe baza de GPS, pentru alergare, cycling, golf sau inot. Vivoactive poate fi purtat cu usurinta intreaga zi, iar notificarile pe care le emite ajuta purtatorul sa ramana conectat cu familia, prietenii sau serviciul. Cu noul Connect IQ, utilizatorii au ocazia de a-si personaliza ceasul si pot instala noi aplicatii. Vivoactive are un ecran color, high resolution, cu touchscreen care poate fi accesorizat cu bratari interschimbabile.

„Vivoactive combina tehnologia fitness de la Garmin, precum GPS-ul integrat, durata lunga de viata a bateriei sau ecranul vizibil in lumina soarelui, intr-un smartwatch ultra subtire, care le permite utilizatorilor sa fie mereu conectati si sa obtina performante crescute. Vivoactive este creat astfel incat sa poata fi purtat intreaga zi si poate fi personalizat – de la multiplele tipuri de bratari, la aplicatii si widgeturi – ceea ce il face un gadget extrem de versatil, stilat si functional.”, spune Alexandru Moise, reprezentant Garmin Romania.

Vivoactive pentru antrenamente
Indiferent de locul de alergare, utilizatorii isi pot urmari statisticile chiar si atunci cand au iesit din aria de interactiune cu telefonul, datorita GPS-ului incorporat in noul Vivoactive.

Aplicatia pentru alergat afiseaza pasul,timpul si distanta, cu ajutorul GPS-ului, iar accelerometrul incorporat monitorizeaza viteza si distanta atunci cand GPS-ul nu este disponibil, precum in cazul alergarilor in interior. Aplicatia pentru cycling masoara timpul, distanta, viteza si caloriile, fie pentru antrenamente, fie pentru uzul zilnic al bicicletei. Pasionatii de golf pot descarca mai mult de 38.000 de trasee din intreaga lume si, folosind GPS-ul, ceasul poate masura distantele si imbunatati stilul de joc.
Noul Vivoactive este rezistent la apa, pana la adancimea de 50m, si foloseste o tehnologie pe baza de senzor pentru aplicatia de inot. Aceasta monitorizeaza distantele, pasul si caloriile consumate.

Intre antrenamente, aplicatia de monitorizare inregistreaza progresul in ceea ce priveste numarul de pasi, caloriile si distanta si stabileste un obiectiv zilnic personalizat. Ceasul trimite semnale de reamintire la intervale lungi de inactivitate, ajutand astfel la prevenirea unui stil de viata sedentar.

Vivoactive pentru birou
Vivoactive este subtire si usor, ceea ce il transforma intr-un gadget confortabil pentru uzul zilnic. In plus, are pana la 3 saptamani de viata a bateriei pentru modurile ceas sau monitorizare activitati si pana la 10 ore pentru utilizarea GPS-ului. Vivoactive vibreaza usor pentru a semnala notificari provenite de la un alt dispozitiv conectat prin Bluetooth. Ecranul color cu touch screen afiseaza toate notificarile precum un smartphone, inclusiv apeluri primite sau pierdute, mesaje text, email-uri, activitati din calendar sau notificari din social media. Vivoactive permite utilizatorului sa foloseasca player-ul audio sau sa transmita o alerta audio pentru a-si localiza telefonul.

Vivoactive in viata de zi cu zi
De-a lungul zilei Vivoactive se conecteaza automat cu dispozitivele mobile prin intermediul aplicatiei Garmin Connect, astfel incat sa ofere o imagine clara asupra activitatilor zilnice. Prin intermediul Garmin Connect, utilizatorii isi pot urmari antrenamentele, tiparele de dormit, se pot conecta cu alti membri ai comunitatii si pot participa la provocari online.

Noul Vivoactive poate fi personalizat astfel incat sa reprezinte stilul fiecarui utilizator, prin intermediul bratarilor colorate, sau de piele, interschimbabile si a aplicatiilor ce pot fi descarcate din magazinul Connect IQ. Bratarile sunt dosponibile in culori precum gri, rosu, albastru, grena, mov sau in variantele de piele alba sau neagra, astfel incat Vivoactive sa poata fi asortat pentru orice stil sau ocazie.

Prin intermediul Connect IQ, prima platforma unde dezvoltatorii independenti pot crea aplicatii pentru produsele Garmin, utilizatorii isi pot personaliza ceasul si pot instala numeroase aplicatii si widget-uri. Spre exemplu, dezvoltatorul Tempo creaza un calendar care afiseaza evenimentele urmatoare si trimite notificari pe e-mail pentru antrenamentele intarziate. LifeLine Response pune la dispozitie o aplicatie care permite trimiterea exacta a localizarii GPS in cazul unei urgente, iar Accuweather construieste o aplicatie care le ofera utilizatorilor informatii rapide despre alergii.

Vivoactive este disponibil in culorile de baza alb si negru, cu preturi incepand de la 1.121 lei.