HyperX Cloud II
Periferice

HyperX Cloud II – castile de gaming cu placa audio integrata

HyperX Cloud II

HyperX a lansat perechea de casti HyperX Cloud II, pentru pasionatii de jocuri.

Perechea de casti HyperX Cloud II a fost proiectata integral de inginerii de sunet HyperX si poate transmite un sunet 7.1 sourround prin intermediul placii audio. Placa audio este, in acelasi timp, si o telecomanda pentru ajustarea volumului si activarea sau dezactivarea microfonului, devenind astfel un instrument foarte util pentru pasionatii de jocuri.

Microfonul a fost imbunatatit digital pentru a reduce zgomotul de fundal, pentru a regla automat volumul si pentru diminuarea ecoului prin intermediul placii audio cu interfata USB. Castile HyperX Cloud II sunt certificate pentru aplicatiile TeamSpeak si Skype oferind o calitate imbunatatita a sunetului din jocuri prin reducerea zgomotului de fundal. Pernitele difuzoarelor si banda dintre cele doua difuzoare au fost realizate dintr-un material care ia forma capului utilizatorului, asigurând astfel un plus de confort.

HyperX lanseaza si al doilea mousepad pentru gaming, HyperX FURY Pro Gaming. Mouse pad-urile HyperX FURY sunt realizate din material textil si au fost proiectate pentru a oferi gamerilor precizie, confort si stabilitate. Acestea vor fi disponibile in patru dimensiuni si sunt portabile si durabile, astfel incât sa corespunda cu nevoile oricarui gamer.

“Lansarea Cloud II si a mouse pad-ului FURY confirma dorinta de a ne extinde gama de produse periferice HyperX”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România si Bulgaria. “Acum putem sa oferim gamerilor o pereche de casti cu suport pentru sunet 7.1 dar si confortul si stilul primelor casti HyperX Cloud. Aceste prouse vor oferi pasionatilor de jocuri sunetul de calitate si controlul de care au nevoie pentru a se putea bucura de o experienta de gaming cu adevarat captivanta”.

Castile HyperX Cloud II sunt dotate cu interfata USB pentru amplificarea sunetului pentru PC si Mac, dar si cu un cablu cu mufa stereo de 3.5 mm compatibila cu PS4 si Xbox One1.

Castile HyperX Cloud II sunt disponibile in magazinele partenerilor locali.

Specificatii si caracteristici HyperX Cloud II:

• Tip de difuzor: dinamic de Ø 53mm
• Frecventa de raspuns: 15Hz–25,000 Hz
• Impedanta: 98±3dB
• Impedanta nominala: 60 Ω / sistem
• T.H.D.: < 2%
• Capacitate de gestiune a puterii: 150mW
• Atenuarea zgomotului de fundal: aprox. 20 dBa
• Greutate impreuna cu microfon si cablu: 320g
• Dimesiunea cablului: 1m + extensie de 2m
• Conexiune: jack de 3.5 mm