Periferice

Logitech G502 Proteus Core mouse-ul de gaming cu senzor de 12,000 DPI

Logitech G502

Cel mai nou mouse de gaming Logitech G502 Proteus Core care face parte din gama Logitech G, va fi lansat in Romania in cadrul DreamHack Bucuresti 2014. Logitech G502 Proteus Core primul mouse din lume ce are un senzor cu rezolutie de 12,000 DPI va fi prezentat la standul Logitech, sambata, 26 aprilie, la ora 13.00.

Senzorul mouse-ului Logitech G502 Proteus Core foloseste tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inch pe secunda.

Logitech G502 Proteus Core permite calibrarea senzorului la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Jucatorul va dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming.

Logitech G502

Pentru a maximiza performanta si senzatia fizica, Proteus Core permite ajustarea greutatii prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului. Pentru a fi in total control, gamer-ul poate folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stanga si dreapta, ce ofera o platforma rigida si stabila, caracteristica ce face ca click-urile sa fie mai precise si durabile. Pentru a imbunatati si mai mult senzatia, viteza si acuratetea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tasta.

Gamerii ce se vor inscrie pentru competitiile de gaming dedicate jocurilor League of Legends, DotA 2 si CS:GO, vor avea ocazia sa castige nou lansatul mouse. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, Cloud 9 si mYinsanity, doua dintre cele mai puternice echipe de e-sport din lume, vor fi prezente la booth-ul Logitech pentru a-si cunoaste fanii. Dreamhack Bucuresti 2014 are loc in acest sfarsit de saptamana, intre 26 si 27 aprilie, la Sala Polivalenta.

Logitech G502 Proteus Core va fi disponibil in Romania de la sfarsitul lunii aprilie la un pret recomandat de 359 Lei