samsung yescoelectronics
Telefoane Mobile

Samsung a anuntat achizitia a YESCO Electronics

samsung yescoelectronics

Samsung a anuntat achizitia a YESCO Electronics, LLC, cu sediul in Logan, Utah, un producator de top de solutii si afisaj LED, cu peste 2.000 de instalatii in S.U.A., dar si in alte tari.

Achizitia consolideaza intrarea Samsung pe piata solutiilor de afisaj LED, extinzand dezvoltarea tehnologiei de varf si a expertizei companiei dincolo de piata LFD ce utilizeaza panouri LCD, in care Samsung este lider la nivel mondial de 6 ani, consecutiv.

YESCO Electronics a fost o filiala a Young Electric Sign Company (YESCO), un producator privat de solutii personalizate de afisaj.

„Avand in vedere ca piata tehnologiei de afisaj LED este intr-o continua crestere, intelegem cat de important este sa cream experiente relevante pentru a avea succes pe acest segment”, a spus Seog-Gi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Combinand vasta expertiza in domeniu a companiei YESCO Electronics cu reteaua noastra globala, experienta de business si echipa de cercetare si dezvoltare formata din experti de top, ne confirmam pozitia de lideri si valoarea serviciilor pentru consumatori, in calitate de furnizor de solutii complete pentru afisajul digital.”

In contextul implementarii atat de rapide a tehnologiei LED, care ofera o calitate imbunatatita a imaginii, eficienta in consumul de energie si functionalitate la nivel operational, Samsung va lucra impreuna cu YESCO Electronics pentru a le oferi utilizatorilor ecrane durabile si rezistente, adaptate unor conditii variate, inclusiv celor extreme. Succesul dovedit al YESCO Electronics include executii extinse si impresionante de afisaj digital pe multe din pietele unde Samsung deja activeaza, inclusiv in retail, educatie, mediul corporate, industria hoteliera si de transport.

„Relatia consolidata dintre Samsung si YESCO va consolida pozitia YESCO pe piata de profil”, a declarat John Williams, CEO YESCO Electronics. „Aceasta achizitie asigura accesul serviciilor si sistemelor noastre in reteaua globala Samsung, permitand unei game mai mari de companii sa ofere consumatorilor lor experiente vizuale impresionante si mai captivante. Ca parte a echipei Samsung, YESCO Electronics va oferi consumatorilor o varietate mai mare de produse de top.”