Periferice

Logitech G303 Daedalus Apex noul mouse de gaming

Logitech G303_3
Logitech a lansat noul mouse din gama Logitech G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Conceput in urma feedback-ului adunat de la cei mai entuziasti gameri si de la comunitatea eSports, Logitech G303 integreaza tehnologia de senzor exclusiva Delta Zero si un sistem de tensionare cu arc metalic.

Logitech G303 dispune de unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili in mousii de gaming actuali. Logitech G303 permite personalizarea iluminarii RGB pentru crearea unei ambinte favorabile gamerului.

Mouse-ul Logitech G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech ce faciliteaza un tracking precis. Tehnologia exclusiva Delta Zero minimizeaza efectul de “mouse acceleration”, pentru o acuratete imbunatatita si o precizie excelenta. Cu posibilitatea ajustarii rezolutiei DPI ce variaza intre valorile de 200 si 12.000, mouse-ul ofera un nivel de sensibilitate si tracking de neegalat si poate urmari miscari la viteza de 300 inci pe secunda. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obtine inaltimea maxima fata de mousepad (lift-off distance) si viteze de tracking maxime pe orice suprafata de gaming.

Design-ul mouse-ului Logitech G303 este compact si durabil. Sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de “pre-travel”, sensibilitatea butoanelor fiind mult imbunatatita. Butoanele de click stânga-dreapta au fost supuse unor teste ce au insumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practica 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Iluminarea RBG full-color integrata mouse-ului Logitech G303 proiecteaza lumina pe suprafata mouse pad-ului si poate fi personalizata dintr-o paleta de pana la 16,8 milioane de culori. Iti poti lumina mouse-ul cu ajutorul unor pattern-uri de lumina ambientale sau o poti dezactiva atunci cand nu folosesti sistemul.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna martie 2015, la un pret recomandat de 69,99 Euro.