Samsung Galaxy S6 edge
Stiri

Samsung Galaxy S6 edge a fost premiat la MWC 2015

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul „Best New Handset, Tablet or Device” la MWC 2015, titlu acordat celui mai bun dispozitiv lansat in timpul targului. Este al doilea an consecutiv in care Samsung primeste acest premiu, dupa ce in 2014 l-a obtinut datorita dispozitivului Gear Fit.

Smartphone-ul Galaxy S6 edge stabileste un nou standard de design si performanta datorita celei mai avansate tehnologii Samsung. Dispozitivele nu au doar un design elegant, ci sunt si mai puternice si mai performante decat versiunile Galaxy anterioare.

Premiul contribuie la consolidarea pozitiei de lider a Samsung in domeniul dezvoltarii de noi tehnologii, compania concentrandu-si eforturile pentru a veni in intampinarea intereselor si nevoilor utilizatorilor moderni, precum si celor din mediului de afaceri.

„Prin noul Galaxy S6 edge am reusit sa integram tehnologia si design-ul intr-o modalitate noua, inedita,” a declarat JK Shin, presedinte si Head of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. „Suntem onorati ca GSMA considera ca acestea sunt cele mai elegante si performante dispozitive dezvoltate de Samsung de pana acum.”

Samsung Galaxy S6 edge a primit peste 20 de premii importante la MWC 2015, printre care si „Best of Mobile World Congress” din partea Ubergizmo, „Top Pick” din partea Mashable si „Top Pick” din partea Laptop Magazine.

• „Punand accent pe simplitate, design si minimalism, Samsung se indreapta in directia potrivita cu noul smartphone de top.” – Mashable
• „Samsung a punctat toate aspectele importante care compun smartphone excelent.” – Ubergizmo
• „Cele doua telefoane din sticla si metal sunt cu adevarat frumoase.” – Laptop Magazine

In plus, platforma de securitate mobila Samsung KNOX a obtinut premiul pentru cea mai buna solutie de securitate („Best Security/Anti-fraud Product of Solution”) din partea GSMA. Software-ul de securitate mobila a smartphone-ului a fost recunoscut ca fiind cea mai buna solutie lansata in acest an la MWC, la categoria securitate mobila pentru afaceri. KNOX a primit acreditari din partea guvernelor din intreaga lume, inclusiv din partea Ministerului Apararii din SUA.