Stiri

Samsung este cel mai premiat brand la IDEA 2015

samsung

Samsung a fost cel mai premiat brand anul acesta la IDEA 2015, International Design Excellence Awards), una dintre cele mai importante competitii de design de produs, care premiaza inovatia si creativitatea.

Produsele care au obtinut premii in acest an apartin mai multor categorii: de la electrocasnice pana la accesorii pentru smartphone-uri sau dispozitive de realitate virtuala, precum Gear VR. Noua masina de spalat vase si husa LED Flip Wallet au fost si ele premiate, consolidand angajamentul Samsung pentru inovatie constanta.

„Samsung va continua sa ofere utilizatorilor produse cu un design inovator menite sa le imbunatatesca viata,” a declarat Boo-Keun, CEO si presedinte Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Produse premiate:

Samsung NX mini

• NX mini – Camera foto mirrorless cu obiectiv interschimbabil are o grosime de 22,5 mm si o greutate de 158g. NX mini dispune de un design simplu si clasic.

Samsung WaterWall

• Masina de spalat vase WaterWall – Masina de spalat vase introduce un sistem inovator de tipul perdea de apa care ajunge in toate colturile interioare, fiind mai eficient decat jeturile rotative. Mai mult, tava Flextray din cauciuc asigura o curatare optima pentru tacamuri si ustensile pentru gatit si poate fi indepartata cu usurinta din interiorul masinii de spalat.

Samsung LED Flip Wallet

• Husa LED Flip Wallet – Prima husa pentru smartphone care afiseaza informatii si mesaje de pe smartphone prin ecranul LED.

Digital Appliance Design Kit

• Digital Appliance Design Philosophy Framework – Kitul ce promoveaza directia de design a electrocasnicelor Samsung.

Samsung Gear VR

• Gear VR – Dispozitivul pentru realitate virtuala care functioneaza cu smartphone-ul Samsung Galaxy S6 si poate fi controlat cu usurinta printr-o interfata tactila. Designul ergonomic le permite utilizatorilor sa foloseasca dispozitivul intr-un mod confortabil oriunde si oricand.

Samsung Wireless Audio_ 360 portable

• Wireless Audio 360 portable – Sistemul audio wireless care propaga sunetul in toate directiile datorita formei circulare are si un design elegant, potrivit oricarui spatiu.

Samsung Personal Cooler

• Personal cooler – Un dispozitiv mobil de racire care poate fi mutat cu usurinta si care nu are nevoie de o unitate montata in exterior pentru a functiona.

Samsung Smart Oven

• Cuptorul cu microunde Hotblast – Forma inovatoare a cuptorului cu microunde, sticla neagra si rama subtire ii ofera cuptorului un design elegant.

In plus, alte 31 de produse Samsung au ajuns pe lista finala de propuneri. Printre acestea se numara si televizorul curbat Samsung SUHD TV (S9W) cu un raport de aspect 21:9 si design elegant. Asemenea unei opere de arta, ecranul lui S9W este asezat pe un cub realizat cu maiestrie din metal.