Stiri

ASUS iti garanteaza fiabilitatea laptopurilor si a tabletelor sale

ASUS Romania deruleaza in perioada 1 august – 31 decembrie 2015 campania „Fiabilitate garantata sau primesti banii inapoi”.

Promovand calitatea laptopurilor si a tabletelor ASUS, programul asigura orice cumparator ca isi va primi banii inapoi in cazul intampinarii vreunui defect hardware, iar in acelasi timp produsul ii va fi reparat.

“Avem incredere in calitatea produselor noastre si le putem oferi utilizatorilor o extra-garantie. Dorim sa ii convingem ca fac cea mai inteligenta si sigura alegere cumparand un laptop sau o tableta ASUS”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager si Business Development Manager ASUS Romania.

Prin acest program, compania isi duce mai departe angajamentul privind asigurarea calitatii produselor sale. Clientii ASUS pot avea certitudinea unei alegeri sigure in privinta fiabilitatii laptopurilor sau a tabletelor cumparate, indiferent din ce gama fac parte. In eventualitatea dezvoltarii vreunui defect hardware pe parcursul primelor 12 luni de la achizitie, compania va asigura reparatia gratuita si in acelasi timp va returna contravaloarea produsului in cauza.

Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumparator trebuie sa isi inregistreze produsul pe site-ul https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ in termen de 15 zile de la data achizitiei, incarcand o copie digitala a facturii fiscale.

In cazul aparitiei vreunui defect hardware, clientul va contacta serviciul de asistenta ASUS pentru a raporta problema si a aranja remedierea acesteia. In termen de 30 de zile de la eventuala reparatie, utilizatorul trebuie sa transmita o cerere de ramburs prin intermediul aceluiasi site web. Compania ii va returna banii direct in contul bancar in termen de 30 de zile de la validarea aplicatiei pentru ramburs.

Asus 2

Pe parcursul anului trecut, ASUS a obtinut 4326 de distinctii din partea publicatiilor din intreaga lume. Echipa de cercetare si dezvoltare din cadrul ASUS numara 4500 de ingineri, ceea ce reprezinta peste 30% din totalul de angajati la nivel global. Compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 14,5 miliarde USD in 2014.

Portofoliul ASUS cuprinde laptopuri si tablete adecvate oricarui scenariu de utilizare sau tip de utilizator. Astfel, gama Zenbook cuprinde ultrabook-uri elegante, usoare, subtiri si performante, seria ROG G se adreseaza pasionatilor de gaming, seriile mainstream X si K ofera cel mai bun raport pret-performanta, convertibilele 2-in-1 ASUS Transformer Book satisfac utilizatorii mobili prin flexibilitate ridicata, iar audiofilii vor gasi o multime de optiuni in gama dedicata, ASUS N. Si in privinta tabletelor, diversitatea portofoliului ASUS va multumi majoritatea consumatorilor. Seriile disponibile sunt: MemoPad (cu Android), VivoTab (cu Windows), Fonepad (cu Android si suport de date si voce 3G/4G), Transformer Pad (cu Android si tastatura detasabila), Zenpad (noua gama premium lansata la Computex 2015).