BenQ SU917
Videoproiectoare

BenQ SU917 proiectorul dedicat segmentului business

BenQ SU917

BenQ SU917 este noul model ce ofera proiectii cu luminozitate mare si imagini la rezolutie 1920 x 1200 pixeli, la un zoom optic de 1,5x ce asigura flexibilitate in instalare in orice tip de incapere – de la saloanele mari destinate evenimentelor si pana la salile de sedinta de dimensiuni medii.

Proiectorul BenQ SU917 are o luminozitate de 5.000 de ANSI Lumeni ce garanteaza o proiectie perfect vizibila chiar si in incaperile bine iluminate, in timp ce paleta de 1,07 miliarde de culori, alaturi de contrastul nativ de 13.000:1 ofera imagini de o claritate superioara. In plus, proiectorul are o durata de utilizare a lampii de 3.500 de ore in modul SmartEco, ce ajusteaza in mod inteligent consumul de energie electrica astfel incat sa ofere cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat.

BenQ SU917 proiecteaza si continut 3D: acesta detecteaza automat semnalul 3D provenit de la PC, DVD sau Blu-Ray si reda imagini realiste, de o calitate deosebita, care sa impresioneze audienta.

Zoom-ul optic 1,5x permite instalarea la diverse distante fata de ecran, dar si in unghiuri diferite, astfel incat utilizarea sa nu reprezinte o provocare in niciun tip de spatiu: fie ca instalezi proiectorul la distanta de 9 sau 6 metri, vei obtine o imagine clara cu diagonala de peste de cinci metri.

Modelul SU917 dispune de functiile de ajustare a lentilelor pe verticala (Vertical Lens Shift), 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticala si orizontala) si Corner Fit (reglarea independenta a fiecarui colt al proiectiei) ce permite redarea imaginii la dimensiuni corecte, intr-un dreptunghi perfect, indiferent de locul din camera de unde se proiecteaza – chiar si pe suprafete cu laturi care nu sunt paralele.

Setarea initiala a proiectorului se realizeaza mai usor ca niciodata, printr-o simpla apasare a butonului “Quick Install” de pe telecomanda, fara a mai fi nevoie sa accesezi manual fiecare setare in parte. Sistemul audio extern nu mai este acum o necesitate pentru ca SU917 integreaza un sistem de difuzoare de 10W ce va reda sunetul la o calitate foarte buna, chiar si de la un microfon – printr-o intrare speciala.

SU917 permite afisarea imaginilor prin intermediul retelei LAN cu ajutorul pachetelor software Creston RoomView, PJ-Link LAN Control system si AMX, totul printr-un singur cablu LAN (RJ45). Astfel, administratorii de infrastructura IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate functiile proiectorului. Tot prin intermediul LAN (RJ45) SU917 poate afisa simultan imagini transmise de pana la patru surse de semnal (4 to 1 LAN Display).

BenQ SU917 - 2

Videoproiectorul SU917 are conectivitate MHL, astfel incat poti proiecta cu usurinta poze sau fisiere stocate pe smartphone sau tableta, pentru a beneficia de o imagine cu diagonala generoasa. In acelasi timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este incarcata.

Functia USB Reader permite afisarea directa a prezentarii de pe un stick de memorie, fara a mai fi necesara conectarea la notebook, in timp ce functia USB Display asigura o solutie comoda de afisare a imaginilor direct de pe PC, doar printr-un cablu USB.

Alege optiunea Wireless Display ce-ti permite conectarea in timp record pentru prezentarile business si conecteaza-te fara cabluri de la computer, smartphone sau tableta. In plus, pentru a beneficia de functii precum adnotari in timpul prezentarii sau proiectia simultana a mai multor elemente din surse de semnal distincte poti folosi aplicatia Qpresenter Pro pentru iOS sau Android.

Proiectorul SU917 beneficiaza de tehnologia SmartEco, consumul de energie electrica si costurile de intretinere putand fi reduse cu pana la 70%, fara a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. In plus consumul proiectorului atunci cand nu detecteaza sursa de semnal (in mod standby) este mai mic de 0,5W.

Proiectorul BenQ SU917 va fi disponibil in Romania incepand cu mijlocul lunii martie prin partenerii autorizati – Darer, IT Direct, Network One Distribution si MGT Educational.