Toshiba Satellite Radius 15
Telefoane Mobile

Toshiba Satellite Radius 15 ofera o autonomie de pana la 7 ore

Toshiba Satellite Radius 15

Toshiba a lansat astazi laptopul convertibil de 39.6 cm (15.6”) – Satellite Radius 15. Noul Satellite Radius 15 cu ecran pliabil la 360 de grade iti permite sa aleagi intre cinci moduri diferite de utilizare. Design-ul de tip flip-and-fold face posibila utilizarea in cinci moduri diferite cu ajutorul functiei table top la 180 de grade.

Cu un design elegant datorita finisajului din aluminiu periat Satin Gold, Satellite Radius 15 are un sasiu subtire, cu o grosime de doar 20.1 mm. Durata de viata a bateriei de peste 7 ore ofera functionare pentru o intreaga zi de munca, in timp ce tastatura iluminata, perfecta pentru conditii de iluminare redusa cum ar fi zborurile nocturne, largeste varietatea de scenarii in care Satellite Radius 15 poate fi utilizat.

Toshiba Satellite Radius 15

Satellite Radius 15 este echipat cu procesoare pana la Intel Core i5 din a 5-a generatie, combinate cu placi grafice Intel HD 5500, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de performante fluide, indiferent daca fac multi-tasking sau se bucura de cele mai noi lucruri in materie de divertisment.

Satellite Radius 15 are Windows 8.1 pre-instalat, in timp ce Windows 10 va fi disponibil prin upgrade gratuit, dupa lansare. Construit pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, acest model include hardware si componente ce asigura performante fluide, precum si microfon dual pentru a profita la maxim de experienta Cortana , cu capturi clare de voce si buton special pentru acces rapid. Cortana ajunge sa cunoasca preferintele utilizatorilor sai si ii ajuta la organizarea activitatilor curente prin oferirea de recomandari relevante cum ar fi starea traficului si a vremii, acces rapid la informatii sau remindere importante.

Toshiba Satellite Radius 15

Ecranul tactil Full HD IPS asigura unghiuri largi de vizualizare pentru multi-task, creare de continut sau cele mai recente jocuri, cu imagini vibrante ce surprind orice detaliu. Pentru a completa experienta de divertisment, Satellite Radius 15 ofera calitate audio impresionanta prin intermediul combinatiei intre difuzoarele stereo harman kardon si tehnologia DTS Sound cu claritate si acuratete audio ideale pentru a asculta muzica sau a viziona cele mai noi filme.

Toshiba-Satellite-Radius-15 - 4

De asemenea cu ajutorul portului HDMI, laptopul Satellite Radius 15 poate reda Ultra HD 4K. Optiunile de conectivitate ale Satellite Radius 15 se extind la un cititor multi-card ce suporta SD UHS-I, pentru descarcare ultra-rapida a fisierelor mari, precum si doua porturi USB 3.0, inclusiv unul cu Sleep-and-Charge. Tehnologiile Wireless Display sunt incluse, pentru partajare usoara pe ecrane mai mari fara nevoie de cabluri suplimentare. Cu un spaTiu de stocare ce poate varia intre pana la 256 GB SSD, 1 TB SSHD sau 2 TB HDD, utilizatorii pot decide asupra combinaTiei drive si a capacitatii de stocare ce li se potriveste.

Satellite Radius 15 va fi disponibil in Romania incepand cu al treilea trimestru al anului 2015.

Toshiba Satellite Radius 15:
• Ecran: 39.6 cm (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED
• Procesoare: 5th gen Intel CoreTM i5
• Grafica: Intel® HD Graphics 5500
• SSD/HDD: pana la 256GB SSD, 1TB SSHD sau 2TB HDD
• Memorie: 16 GB DDR3L
• Conectivitate: 3 x porturi USB inclusiv 1 x Sleep and Charge, 1 x iesire HDMI® cu suport Ultra HD 4k, 2-in-1 SD/MMC slot cu suport UHS-I, tehnologii de wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth® 4.0
• ComunicaTii: Dual mics cu camera web HD
• Audio: difuzoare stereo harman kardon® cu tehnologie audio DTS Sound™
• OS: Windows 8.1 pre-instalat, Windows 10 disponibil prin upgrade gratuit la lansare
• Durata de viaTa a bateriei: pana la 7 ore,40 minute1
• Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
• Greutate: pana la 2.25 kg
• Dimensiune: 379.5 x 244.9 x 20.1 mm