vonino
Stiri

VONINO a vandut 150.000 de tablete in Romania in 2014

vonino

VONINO a anuntat ca a vandut in Romania in 2014, 150.000 de tablete. Prin aceste vanazari compania a ajuns pe piata locala la o cifra de afaceri de aproximativ 14 milioane de euro.

VONINO a ajuns la o cota de piata de 14-15% in zona de tablete, crescand cu aproximativ 10% fata de anul 2013. Cea mai populara gama pe care romanii au ales-o este Onyx de 7 inci si care dispune de conectivitate 3G: VONINO Onyx Z si VONINO Onyx QS. A fost urmata de modele de 8 inci din gama Sirius, dotata cu conectivitate 3G, si de gama entry-level Otis cu WiFi: VONINO Otis S, Otis HD si Otis QS.

Dragos Vasile Vonino Romania

„Daca in 2014 ne-am concentrat pe o crestere foarte buna in zona de tablete, desi am lansat si cateva modele de telefoane inteligente, pentru 2015 tintim o dezvoltare pe toata gama de produse. Astfel, avem ca obiective principale pastrarea pozitiei de top pe piata de tablete si cresterea agresiva pe segmentul smartphone-urilor”, a declarat Dragos Vasile, Director Executiv VONINO.

„Vom realiza aceste teluri prin lansarea mai multor modele pe toate palierele de pret, in prima jumatate a anului, pentru care suntem increzatori ca vor avea priza la public. De asemenea, vom aduce in Romania tablete si telefoane compatibile 4G/LTE“, a completat Dragos Vasile.

Succesul VONINO pe plan local este completat de un calendar plin pentru companie in 2015 in ceea ce priveste prezenta la targurile de tehnologie ale Europei si ale lumii. Astfel, anul a inceput cu deplasarea VONINO la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Pe agenda mai figureaza Mobile World Congress (MWC), Sviaz, Cebit, IFA, Gitex, Eno@home, Distree si BITS.