Stiri

Chevrolet Bolt masina electrica de la GM

image

Ieri Chevrolet a lansat modelul sau pentru piata de masini electrice in cadrul unui show tinut in orasul Detroit, SUA. Noua masina se numeste Chevrolet Bolt si este incercarea celor de la GM de a cuceri piata, daca exista, a electricelor.

Tesla pare a fi in fata cu doua modele electrice deja pe piata, iar Modelul 3 este deja pe vine. Cu toate acestea GM este increzatoare ca poate reveni in top prin experienta lor cu masini de pana acum. Masina este un hatchback cu plafon mai inaltat, 4 usi si 4 locuri pentru pasageri si un design futuristic la interior. Un ecran touch de 10″ troneaza in mijlocul consolei, foarte bine realizat si ofera toate informatiile de care utilizatorul are nevoie pentru a opera optionalele masinii. Bolt vine cu multe feature-uri ce pe alte masini de regula nu se gasesc precum: auto-parcare, pornirea masinii cu un smartphone sau un manager de share.

Americanii promit o autonomie interesanta a vehiculului pe curent de 320KM, totul la un pret de 30.000$. Ramane de vazut daca va avea succes pe piata americana si de ce nu pe cea Europeana.

image

image

image

image

image

image

image

image