Miroslav Majoros
Stiri

Miroslav Majoros este noul CEO al Telekom Romania

Miroslav Majoros

Grupul de companii Telekom Romania anunta numirea lui Miroslav Majoros in pozitia de CEO, incepand cu data de 1 ianuarie 2016.

Miroslav Majoros, in prezent CEO al Slovak Telekom, va prelua conducerea operatiunilor din Romania, inlocuindu-l pe Nikolai Beckers care va urma noi provocari in afara Telekom.

Avand o pregatire profesionala cu profil tehnic, Miroslav Majoros (56 de ani) a ocupat pozitii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia si, in ultimii 13 ani, in cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritatile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor.

Miroslav Majoros va ramane Presedintele Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. Michael Tsamaz, Presedinte si CEO OTE Group si Presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: “Ma bucur ca Miroslav Majoros se alatura operatiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Telekom Romania catre pozitia de lider, in beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei”.