Stiri

Samsung Galaxy S III primeste un upgrade, un acumulator de 3000 mAh

Noul acumulator de 3000 mAh pentru Samsung Galaxy S III vine sub forma unui kit de upgrade care contine si capacul din plastic cu modulul NFC integrat.

Cu noul acumulator de 3000 mAh, Samsung sper sa-si satisfaca cei mai exigenti consumatori care doresc o autonomie mai mare a acumulatorului. Pentru aceasta autonomie extinsa doritori vor trebui sa faca un compromis in privinta dimensiunilor, deoarece telefonul va fi mai gros cu noul acumulator.

Totusi diferenta nu pare sa fie una notabila din punct de vedere al grosimi, ceea ce trebuie vazut este cu cat s-a imbunatatit timpul dintre doua incarcari ca sa ne dam seama daca intr-adevar merita achizitionat. Kitul de upgrade pentru Samsung Galaxy S III va fi disponibil din ianuarie 2013 si va costa aproximativ 65 de dolari, iar capacul din pachet va fi comercializat in doua variante de culori: Pebble Blue si Marble White.

Asteptam sa vedem cand si la ce pret va ajunge noul acumulator la noi si care va fi feedback-ul posesorilor de Samsung Galaxy S III.