Joseph Kim CEO Samsung Romania
Noutati

Noi schimbari la Samsung Romania – Jeongwoo Kim e noul CEO Samsung Electronics Romania

Joseph Kim CEO Samsung Romania
Joseph Kim CEO Samsung Romania

Samsung, anunta numirea lui Joseph (Jeongwoo) Kim in functia de CEO Samsung Romania, coordonand activitatea subsidiarei din Romania si Bulgaria. Joseph Kim il va inlocui pe Young Lak Jung, care a fost presedintele Samsung Electronics Romania in ultimii patru ani. Young Lak Jung isi continua cariera in Samsung Electronics, ocupand o pozitie globala in cadrul companiei, in Coreea.

„Sunt foarte bucuros sa preiau conducerea Samsung Electronics Romania, o subsidiara cu performante impresionante in ultimii ani. Ma simt onorat sa conduc aceasta echipa, care a obtinut rezultate remarcabile, iar misiunea noastra de acum inainte va fi sa reconfirmam prezenta puternica pe aceste piete, sa asiguram competitivitatea si cresterea continua pentru a ne mentine pozitia de leader in Romania si Bulgaria”, a declarat Joseph Kim.

Cu o experienta de peste 25 de ani in cadrul Samsung Electronics Co, Joseph Kim a lucrat de-a lungul anilor in diferite departamente ale companiei: resurse umane, vanzari si marketing. In ultimii doi ani, incepand cu decembrie 2011, Joseph Kim a ocupat functia de presedinte al companiei pentru Regiunea Baltica. Anterior, el a coordonat activitatile de marketing ale Samsung la nivel global (in perioada 2008-2011), iar din 2002 pana in 2008 a ocupat functia Telecom Business Manager, fiind responsabil pentru tarile din estul Europei.