Allview VivaD8
Stiri,  Tablete

Allview Viva D8 – cea mai noua si accesibila tableta 3G de la Allview

 

Allview Viva D8

Allview Viva D8 e cea mai noua tableta lansata de producatorul roman si totodata cea mai accesibila tableta 3G de 7,9 inch din portofoliul Allview.

Tableta Allview Viva D8 vine cu: un display IPS de 7,9 inch, procesor Dual Core de 1,3 GHz, doua camere foto, conectivitate 3G HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Iar daca intrebai de accesibilitate, pretul ei ajunge la 649 lei.

Displayul IPS de 7,9” cu o rezolutie de 1024×768 pixeli ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita. Tableta Viva D8  are o camera principala de 3MP care ofera functii ingenioase precum detectare zambet, capturare vocala, fotografiere HDR si foto panoramic. Pe fata tabletei se afla a doua camera de 1MP care e ideala pentru convorbirile video.

Allview Viva D8 iti ofera conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. In plus, Allview a facut ca tableta Viva D8 sa fie compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Allview Viva D8 poate fi achizitionata din magazinele partenere Allview la pretul de 649 lei, iar daca alegi sa vina impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, pretul tabletei ajunge la 749 lei.