ORION 785
Gadgeturi,  Tablete

GOCLEVER lanseaza mini-tableta ORION 785 – o tableta mica dar puternica!

ORION 785

Azi, cea mai noua lansare vine de la GOCLEVER si e vorba de o mini-tableta! GOCLEVER lanseaza ORION 785, o noua mini-tableta dotata cu un procesor cu patru nuclee si un ecran de 7,85 inch. Asadar e Orion 785 e o tableta mica, puternica si accesibila, asa cum ne asteptam de la un gadget GOCLEVER!

Mini-tableta ORION are un ecran LCD IPS cu rezolutia de 1024×768 pixeli, care ofera unghiuri de vizualizare bune si ofera o redare cromatica precisa. Dimensiunile compacte si formatul imaginii (4:3) garanteaza o utilizare mai confortabila a tabletei, in comparatie cu modelele cu ecran lat. Tableta ORION 785 e ideala pentru navigarea pe Internet, pentru lecturarea de ebooks sau pentru folosirea de aplicatii de mesagerie, precum Facebook Messenger.

Desi este o tableta mica, de 7,85 inch, ORION 785 e foarte performanta, daca tinem cont ca e echipata cu un procesor cu patru nuclee de 1 GHz Cortex A7 si un procesor grafic PowerVR SGX544MP2 cu opt nuclee. Cele doua asigura o experienta fluida de rulare a jocurilor si a altor aplicatii mobile mai complexe.  Noua tableta GOCLEVER dispune de 1 GB RAM DDR3 si 8GB spatiu de stocare, care poate fi extins pana la 32GB printr-un slot micro SD/SDHC. Bateria de 3800mAh asigura o autonomie de pana la 5 ore (cu Wi-Fi activat).

Pe langa conectivitatea Wi-Fi, standard la majoritatea tabletelor, noul ORION este de asemenea echipat cu un modul Bluetooth. Pentru conectarea la alte dispozitive, poti folosi si porturile micro HDMI, micro USB-OTG si portul audio de 3.5mm. Cea mai noua tableta GOGLEVER suporta afisajul Wireless standard, care iti permite sa transmiti wireless imagini de pe tableta pe ecrane TV, monitoare si video proiectoare. Pentru aceasta optiune ai nevoie de un adaptor HDMI compatibil, cum e compactul GOCLEVER AERODISPLAY.

Si daca te intrebai ce camera foto are tableta, ORION 785 are o camera frontala cu rezolutie de 0.3Mpx si una posterioara de 2Mpx. In plus, tableta vine cu o gama preinstalata de aplicatii utile, inclusiv un player multimedia, magazinul de jocuri GOGLEVER, pachetul office si aplicatii de social media.

ORION 785 ruleaza sistemul de operare Android 4.2, insa GOCLEVER a anuntat ca va lansa in curand un update pentru cea mai recenta versiune Android (4.4 KitKat), care va spori performanta si flexibilitatea tabletei.

La partea de design, carcasa de aluminiu ofera un aspect stilat si asigura o buna protectie pentru componente, in ciuda profilului subtire de doar 7.15mm. Datorita dimensiunilor reduse, inaltime de doar 200mm si o latime de 134mm, mini-tableta ORION 785 va putea fi purtata usor in buzunarele mai largi.

GOCLEVER ORION 785 va fi disponibila la un pret estimat de 519 RON, cu TVA inclus.

GOCLEVER mini-tableta ORION 785