Gadgeturi

Pocket TV, stick-ul ce transforma un HDTV in Smart TV

Cati dintre noi poseda un HDTV si ar dorii sa-si transforme televizorul intr-unul smart?

Acest lucru poate fi realizat de acum cu Pocket TV de la Infinitec prezentat pe Kickstarter.com, care poate converti televizorul tau intr-unul smart.

Deocamdata Pocket TV este doar la stadiul de proiect, dar nu va mai dura foarte mult pana va intra pe liniile de productie, atata vreme cat a strans deja bani ceruti de inventatorii. Infinitec a strans pana acum 100.000 de dolari din bugetul de 370.000 dolari cu care vrea sa puna inventia in practica. Pocket TV este stick care se introduce in portul HDMI al televizorului si care preia functiile receiverului traditional, fiind un fel de calculator de dimensiunea unui stick USB de acum vreo trei ani, care ruleaza Android 4 si care-ti permite sa descarci inclusiv jocuri din Google Play.

Gadgetul are un procesor Cortex A9 de 1 Ghz, 1 GB RAM si 4 GB de spatiu de stocare plus placa wifi cu standarde b/g/n, 35 de grame si 8 centimetri lungime. Poate fi achizitionat fie cu o telecomanda standard (IR), fie cu Air Remote, o telecomanda care functioneaza ca un controller de Nintendo Wii, cu un cursor pe ecran.

Daca va ajunge in faza de productie, Pocket TV va costa intre 99 siĀ 160 dolari.