Toshiba L3
Televizoare

Toshiba lanseaza televizoarele Smart TV accesibile – Toshiba L3, Toshiba W3 si Toshiba D3

Toshiba L3

Toshiba a lansat astazi noile serii de televizoare Smart TV accesibile: Toshiba L3, Toshiba W3 si Toshiba D3. Vedeta lansarii noilor Smart TV este seria Toshiba L3 ce dispune de rezolutie Full HD 1080p si AMR 200 in timp ce serile Toshiba W3 si Toshiba D3 au rezolutie HD Ready si AMR 100.

Toate cele trei serii de televizoare Toshiba beneficiaza de sistemul de procesare al imaginii AMR (Active Motion & Resolution) ce asigura fluiditatea imaginilor, fie ca este vorba de transmisiuni sportive, filme sau jocuri cu actiune exploziva.

Toshiba W3

De asemnea seriile de televizoare Toshiba L3, Toshiba W3 si Toshiba D3 sunt dotate cu cele mai importante functii ale unui Smart TV, oferind acces la o gama larga de aplicatii de divertisment, muzica si stiri precum YouTube, BBC iPlayer, Netflix si multe altele. Desigur pe langa functiile Smart TV televizoarele din noile serii dispun de un media player integrat pentru a reda fisierele foto, video si audio stocate pe USB sau HDD.

Conectivitatea la seriile Toshiba L3, D3 si W3 este asigurata prin porturile HDMI, VGA, SCART, USB si LAN. Noile Smart TV de la Toshiba ofera un sunet de inalta calitate prin sistemul Dolby si o solutie multi-tuner(tunere DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2) pentru o gama larga de canale TV.

Toshiba D3

Seria Toshiba D3 este solutia ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confortul vizionarii de materiale video in format DVD, gratie playerului DVD integrat.

Diagonalele ecranelor pentru seriile Toshiba L3, Toshiba W3 si Toshiba D3 variaza de la 59 cm (24″) pana la 122 cm (48″), oferind optiuni pentru fiecare utilizator, in functie de nevoi.

Toate modelele seriilor Toshiba L3, Toshiba W3 si Toshiba D3 vor fi disponibile in intr-o gama de culori variata: negru, alb sau titanium si vor fi disponibile in Romania incepand cu cel de al doilea trimestru al acestui an. Deocamdata nu se stie exact pretul cu care vor veni noile televizoare Smat TV Toshiba, insa compania promite ca vor fi preturi accesibile pentru consumatori si destul de competitive pentru ceilalti producatori de televizoare Smart TV.