Sony Xperia Z2
Telefoane Mobile

Sony Xperia Z2 adica Sirius va fi lansat la Mobile World Congress 2014 ?

Sony Xperia Z2

Sony nu sta cu mainile in san in timp ce Samsung ocupa prima pagina a site-urilor de stiri cu informatii despre Galaxy S5!

Zvonurile agita lumea anuntand ca Galaxy S5 se va lansa in curand, dar nici speculatiile privind Sony Xperia Z2 nu contenesc…Cum Mobile World Congress este foarte aproape, multi spera ca Sony sa lanseze Xperia Z2 chiar acum in februarie.

Noile informatii aparute pe Twitter de la evleaks, renumit pentru publicarea informatiilor despre gadget-uri inainte ca ele sa fie lansate oficial, anunta aparitia viitorului smartphone de ultima generatie Sony Xperia Z2 la MWC 2014 si confirma cateva din specificatile telefonului cum ar fi: ecran de 5,2 inch si procesor Snapdragon 800.

Ca o recapitulare pe partea de specificatii se cunoaste pana acum ca telefonul Sony Xperia Z2 va avea un ecran Triluminos de 5.2 inch cu rezolutie Quad HD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3GB memorie RAM, o camera pe spate de 20.7MP cu lentile Sony G si blit Xenon, baterie de 3700mAh si va rula Android 4.4 KitKat. De asemnea ne asteptam ca Xperia Z2 sa vina cu Mobile Bravia Engine 3 dar si cu protectie la praf si apa la fel cum am fost obisnuiti si pe Xperia Z si Xperia Z1.

Desigur nici una dintre aceste informatii nu a fost confirmata oficial de catre Sony.

Daca va intrebati de ce Sony nu a anuntat un nou smartphone de ultima generatie saptamana trecuta, la Consumer Electronics Show (CES) 2014, motivul este simplu. Sony se pregateste sa isi lanseze cel mai nou smartphone de top luna viitoare. Potrivit zvonurilor viitorul smartphone de la Sony, Xperia Z2 cunoscut si sub numele de “Sirius”, ar putea sa apara, eventual, la Mobile World Congress luna viitoare sau intr-un eveniment special, cum a procedat Samsung cu lansarea Galaxy S4…