Philips 284E5QHAD
Monitoare

Philips 284E5QHAD monitorul de 28 inch ce ofera imagini vii si sunet digital complet

Philips 284E5QHAD

MMD a lansat monitorul Philips 284E5QHAD de 28 inch. Design-ul monitorului Philips 284E5QHAD este pus in evidenta de rama subtire de culoare visiniu inchis si finisajul glossy. Echipat cu un panou MVA monitorul Philips 284E5QHAD ofera imagini vii si luminoase iar datorita unghiul mare de vizualizare imaginile sunt clare chiar si cand monitorul este aplecat.

SmartImage Lite este o tehnologie Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul monitorului. Prin apasarea unui singur buton in functie de modul selectat, in functie de modul selectat, SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, pentru performante de afisare de cea mai buna calitate, toate in timp real.

In functie de modul selectat, SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, pentru performante de afisare de cea mai buna calitate, toate in timp real si accesibile prin apasarea unui singur buton.

In plus, monitorul Philips 284E5QHAD dispune de interfata mobila audio-video Mobile High Definition Link (MHL) prin care se conecteaza telefoane mobile si alte dispozitive portabile la ecrane high-definition.

Datorita tehnologiei MHL, monitorul Philips 284E5QHAD poate fi conectat la un dispozitivului mobil compatibil MHL pentru a viziona filmele HD la calitate foarte buna cu sunet surround de 14 wati. Astfel te poti bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicatii pe ecranul mare al monitorului fara grija descarcarii bateriei smartphone-ului; in timp ce acesta este conectat la monitor, este incarcat prin intermediul conectorului.

Noul monitor Philips 284E5QHAD va fi disponibil in primul trimestru al anului, la un pret recomandat de 1399 Lei.